ye-logo.v1.2

«Спортлідер-2» зазнав розгромної поразки від «Львівхолода»

Спорт 2000
Фото: buksport.cv.ua

У вихідні,12 січня, відновилися баталії у чемпіонаті України з футзалу серед команд першої ліги.

Цього дня «Спортлідер-2» у рамках 8-го туру завітав до Львова, де зіграв матч із місцевим «Львівхолодом».

Як передає прес-служба «Спортлідера», хід поєдинку засвідчив цілковиту перевагу львів’ян у всіх компонентах, і підсумковий рахунок на табло не назвеш надто приємним для наших земляків – 0:11. 

Головний тренер команди, Вадим Рефель, так прокоментував звітний поєдинок: «Ми програли в русі. Це було неймовірно швидке покриття для нас. Ми звикли тренуватись на «гумі», яка я повільнішою, і сам ритм гри на такому покритті набагато повільніший. Команда «Львівхолод» далеко не наймолодша, але ми виявилися не готовими до тих швидкостей, які нам запропонував суперник. Також хочу відзначити майже стовідсоткову реалізацію моментів гравцями «Львівхолода», адже у ворота залетіло майже все. Звичайно, команда грає так, як їй дозволяє суперник. Ми, напевно, сьогодні дуже багато дозволили опоненту. Нам не вистачило бійцівських якостей. Перший тайм ми провалили повністю, поступившись 0:9 за його підсумками. В другому заграли трішки краще. Ми награли хоча б на гол престижу, але рахунок на табло, який є цілком закономірним».

Наступний матч підопічні Вадима Рефеля проведуть 19 січня в домашніх стінах. У Хмельницький завітає один із лідерів чемпіонату – МФК «Одеса». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую