ye-logo.v1.2

Як податківці грали у футбол

Спорт 2380
Фото: km.sts.gov.ua

На «Динаміаді – 2013» збірна команда податківців та митників виборола третє місце

Змагання з футзалу у рамках проведення комплексного спортивного заходу «Динаміада – 2013» серед колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб області та чемпіонатів Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» відбулися днями у спорткомплексі УМВС.Про це інформує ДПС у Хмельницькій області.

Збірна команда працівників ДПС в області та Хмельницької митниці, яка виступала вперше у такому складі, виборола почесне третє місце, поступившись командам СБУ та УМВС в області. Серед тих, хто активно захищав спортивну честь свого відомства, слід відзначити податківців Гамолова А.В., Мельника О.Г., Музику Ю.В., Цімарного М.М., Рудомана І.В., Похалюка В.О., а також митників Мінка Є.В., Ящука О.П., Шутяка Д.С., Словінського В.О.
«Це не лише наша перша спільна командна гра у складі працівників податкової та митної служб, але й наша перша спільна перемога. Гравці показали добру техніку гри, яка дозволяє сподіватися на хороші перспективи у майбутніх іграх. А наразі, гадаю, лише недостатня зіграність між футболістами обох відомств стала на перепоні завоювання ще кращого місця у чемпіонаті», – вважає голова ради профспілки працівників органів ДПС області Петро Самолига.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую