ye-logo.v1.2

"Динамо" готується грати

Спорт 1947

Гравці хмельницького «Динамо» вийшли з відпусток та почали готуватися до весняної частини чемпіонату України в другій лізі.

Щоправда, як повідомляє "Газета Поділля",  тренується команда не на великому полі, а поки що в залі спорткомплексу обласного управління МВС. Крім цього, «динамівці» зібралися не в повному складі. «Поки що не приїхали гравці з інших міст, - каже головний тренер команди Вадим Крохан. – Просто нам потрібно підготувати гуртожиток для них, вирішити питання із харчуванням. Але днями, сподіваюся, команда буде в повному складі».
 Поки що в заявці «Динамо» є лише один голкіпер – 19-річний Олег Пославський. «Можливо, повернеться Іван Фельде, який нині перебуває в розташуванні білоцерківського «Арсеналу», - зізнається Вадим Валерійович. – Але лише за умови, що «Арсенал», який виступає в першій лізі, не вийде на старт весняної частини. Сподіваюсь, що ця команда не зникне з футбольної мапи, а тому ми шукаємо заміну Фельде».
Щодо майбутніх товариських матчів, то поки що жодних планів. «Думаю, наступного тижня будемо щось вирішувати, - каже наставник «Динамо». – Нас запрошують зіграти ФК «Тернопіль» та «Держслубовець» з Вінниці. Ми ж не готові поки що, оскільки лише зараз приступили до занять».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую