ye-logo.v1.2

Хмельницьке "Динамо" знову програло в футбол

Спорт 2129

Сьогодні, 11 травня, футболісти хмельницького "Динамо" програли "Енергії" з Нової Каховки з рахунком 0:3

У черговому турі друголігової "Групи 3" хмельницьке "Динамо" зустрічалося у Красилові із новокаховською "Енергією". На жаль, подоляни не зуміли відзначитися забитими голами у поєдинку. Новокаховці, тричі "продирявили" захист хмельничан. Усі три голи були забит після перерви. На початку другого тайму Павло Черняєв, отримавши мяч по центру штрафного майданчика, пробив у праву шістку. Воротар хмельничан Денис Рильський не зумів вчасно зреагувати на удар. У підсумку - гол. Подвоїли рахунок гості на шістдесятій хвилині: Олександру Муковозу дали прийняти м'яч, розвернутися та пробити. Втретє хмельничан засмутив Юрій Комягін, якому динамівці також дозволили отримати передачу та пробити у ближній кут. Опісля забитих голів гості неодноразово мали нагоду довести свою перевагу до рахунку 4:0, але на лінії воріт усі атаки вдало відбивав захист господарів поля. Напад же "Динамо" не створив жодного гольового моменту. У підсумку, фінальний свисток судді зарахував перемогу "Енергії" із рахунком 3:0.  

У наступному турі, який відбудеться 18 травня, хмельницьке "Динамо" у Красилові прийматиме "Жемчужину" з Ялти. 

Матч: Динамо - Енергія 0:3 (0:0)
Голи: Чєрняєв 48, Муковоз 60, Комягін 73.
Склад команди Динамо: Рильський, Яровий, Шеховцев, Слищенко, Шинко, Донгаузер, Мельник, Солонинко, Тимченко, Шуляк, Лепетун.
На заміну виходили: Підручний, Горобець.
Склад команди Енергія: Жуков, Арутюнян,Гарібян, Ковальчук, Комягін, Логвиненко, Муковоз, Черній, Черняєв, Шешеня, Щербина.
На Заміну виходили: Цвик, Горбачов, Зелінський, Соловйов, Мостіпан. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую