ye-logo.v1.2

Більярд після мітингу? Легко!

Спорт 3702

9 червня у більярдному клубі «Гранд» відбувся турнір з більярду серед журналістів Хмельницького.

Відпрацювавши «в полі», а точніше на акції «Вставай Україно», хмельницькі журналісти продовжили святкувати День журналіста, який, нагадаємо, припадає на 6 червня. 
Це вже четвертий турнір з більярдного спорту пул «Вісімка» та «Вільна піраміда», який проходить на приз ПриватБанку. Вісімнадцять представників ЗМІ виявили бажання позмагатись у майстерності володіння кийком, адже було за що!
Флешки, гарнітури, вебкамера, MP3- плейер-диктофон, MP4 – плейер з електронною книгою та планшет – усе це було стимулом для «акул пера» змагатися не у написаному слові, а точності удару.


Години гри з києм в руках, сотні кіл навколо столу, тисячі ударів по шарах, вболівання «за своїх» і так протягом п’яти годин! Врешті, переможці все ж таки визначилися.

У відомій в народі «американці», а по-правильному – пул «Вісімка» третє місце посів директор ТРК «Арт» Павло Польовий, на другому місці розташувався оператор ПЦ «Ексклюзив» Сергій Захаров, а перемогу здобув директор ПЦ «Ексклюзиву» Анатолій Вінскевич.


У «Вільній піраміді» (російський більярд) третє місце виборов редактор обласного тижневика «Газета Поділля» Володимир Гординський, друге місці – відеооператор ПЦ «Ексклюзив» Сергій Рибчинський, а перемогу здобув кореспондент газети «Подільські вісті» Костянтин Зварич, який і отримав у подарунок планшет від ПриватБанку.


Господарям більярдного клубу та представникам банку, від імені усіх журналістів подякував голова Хмельницького обласного прес-клубу Павло Хорошенюк.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую