ye-logo.v1.2

Чи є у вас обереги та талісмани?

Спорт 1712

Із цим запитанням ми звернулися до представників різних професій

Сергій Костецький, хореограф, переможець телепроекту «Танці з зірками-2», учасник шоу «Танцюю для тебе-2»:
«Річ, яка завжди зі мною, – хрестик та ланцюжок, які мені подарували батьки. Інколи можу вдягнути на виступ якийсь одяг, який вдягав попереднього дня. Намагаюся перед виходом на паркет не спотикатися. Також, як правило, голюся за день до виступу. До прикладу, через проект «Танцюю для тебе-2», де я виступаю разом із Ірою Мерлені, який виходить у прямий ефір у суботу, я вимушений голитися в п’ятницю».

Віктор Лутковський, настоятель римо-католицького храму святого Станіслава, єпископа і мученика, у Городку:
«Будь-які знаки, якими оточують себе люди, пов’язані з віруванням у щось. Тому ці речі є окультними – більшою чи меншою мірою. Церква не має надто негативного ставлення до них, однак Слово Боже каже, що ці знаки  не мають нічого спільного з Богом. Знаком християнина є хрест або інший знак, який вказує на приналежність до церкви. І справжньому християнину варто мати при собі тільки такі знаки».


Вадим Мичковський, шоумен, резидент «Камеді Клаб», учасник телепроекту «Танцюю для тебе»:

«Нічого в мене особливого немає. Хоча… є фартові труси, які одягаю перед виступами! Жартую. Насправді завжди перед виходом на сцену надаю перевагу «правилу», яке на російській звучить: «Повторенье – мать ученья». Намагаюся очима пробігти по матеріалу, з яким вийду до публіки, ще раз вимовити прізвища, які є в тексті тощо. А коли брав участь у «Танцях», то просто сідав на диван, щоб заспокоїтися. Налаштовував себе, що потрібно  вийти і показати те, що демонстрував на тренуваннях».

Людмила Борисова, Летичівський селищний голова:
„Якихось особливих талісманів у мене немає, щоправда, в робочому кабінеті є подарована підкова. Сама ж я підкови ніколи не знаходила. Втім, я вірю і в прикмети, і в те, що талісмани приносять щастя, і в Бога. Особливо в Бога та в молитву. Кожній людині необхідно у щось вірити. Мій талісман – молитва. Коли на душі відчуваю важкість – іду до костелу і молюся”.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую