ye-logo.v1.2

Валерій Крохан: «Команда провела разом лише одне двадцятихвилинне передматчеве тренування»

Спорт 2848

Президент футбольного клубу «Динамо» Валерій Крохан обіцяє за два тижні створити боєздатну команду.

Стартову гру нового футбольного сезону «Динамо» на своєму полі програло, проте рівень гри та віддача футболістів порадувала хмельницьких вболівальників.

Валерію Миколайовичу, порівняно із тим, що було у Красилові, команда добре зіграла.
Коли я поїхав заявляти гравців, то навіть не знав як їх звати. Була вказівка зберегти місце у Другій лізі, я зберіг. Ми зібрали команду і вони встигли провести разом лише одне двадцятихвилинне передматчеве тренування. Ні тренер їх не знає, ні я. Але хлопці вийшли, билися, грали. І навіть суддя матчу казав, що такі ігри цікаво судити, бо, перш за все, грали у футбол. Ми зараз побачили свої слабкі місця. Команду до матчу у Білій Церкві доукомплектуємо. А на «Шахтар-3» уже буде боєздатна команда. Буде час на підготовку - два тижні. Я думаю, що все буде гаразд, але нам потрібна допомога. На сьогодні ми не можемо диктувати якийсь результат. Так, хлопці билися, старалися, але у десятьох грати важко та ще й помилка суддівства, я рахую, що пенальті не було, адже перед цим у гравця суперника був офсайд. Фаховий тренер Володимир Рева, який приїхав на матч, також сказав, що було положення поза грою. Хлопці фізично ще не готові, але ми працюватимемо і награватимемо їх.
Як вирішилося питання зі стадіоном?
Я хочу звернути увагу на те, що Федерація футболу із розумінням ставиться, Професіональна футбольна ліга також, інші структури йдуть на поступки. Доля команди турбує навіть тренера молодіжної збірної України Сергія Ковальця, який дзвонить, переживає і дякую, що зберегли місце у Другій лізі. Наш вихованець Олександр Бабій, який грав за донецький «Шахтар», також турбується. А тут роблять все, щоб знищити футбол, не дати команді стадіон. Я заявляю команду у Києві, спортивний директор бігає займається організацією матчу, а тут навпаки ходять зривають ті афіші. Ну як так? Вешко ж начальник управління спорту, колись з нього спитають за це чи не спитають? Він навпаки повинен допомагати, а не заважати. Я буду піднімати ці питання, тому що так жити не можна. Команда не мені потрібна, команда потрібна місту, області, краю і ми повинні пишатися, що вона є і зробити все, щоб команда виступала гідно.
Як щодо гуртожитку? Надали?
Також з боями відстояли. Я вам не передам, що відбувається з цією однією людиною. Не може одна людина знищувати все. Волейболу нема, гандболу нема, регбі під питанням та ще й футбол знищити. Скільки можна знущатися наді мною. Хто я? Я ніхто, але я виріс у цьому місті, грав у цій команді і я переживаю за неї.
На сьогодні можна окреслити завдання на сезон?
Сьогодні я цього зробити не можу. До 27 липня ми визначимося. Мене попросили і губернатор, і керівництво ФСТ «Динамо» зберегти команду, я виконав це завдання. Команди ж не було. Була, але ми відпускаємо гравців, тому що заробітна плата, робимо їх вільними агентами. За чотири роки скарг до ФФУ чи ПФЛ не було. Але кошти на рахунку клубу повинні бути постійно, адже потрібно відправити команду поїздом у Макіївку, Донецьк, Свердловськ. А коштів нема, казначейство не дало, а як відправляти команду? А харчування, тренування? До нас підходить головний тренер суперника і питає чи можна тренуватися. Ми будемо боротися. Нічого не маємо, автобуса не маємо, але команда є.
А чи є гроші на виїзд у Білу Церкву?
Будемо на цьому тижні працювати. Я думаю, що поїдемо і автобус знайдемо. Якщо ми вже взялися, то повинні справу довести до кінця і зробити боєздатну команду. Підтримку обласної влади ми отримали. Ми надіємося, що нам підуть на зустріч і народні депутати по Хмельниччині Сергій Буряк, Сергій Лабазюк, Олег Лукашук і Олександр Герега, який спонсорує збірну України, він же з Городка. Якщо область процвітає у різних сферах, то думаю і на зустріч нам підуть. Будемо сподіватися.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую