ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» обзавелося резервним стадіоном

Спорт 2960
wikipedia.org
Фото: wikipedia.org

Суботню домашню гру проти черкаського «Славутича» хмельничани проведуть у спортивному комплексі «Поділля».

Ще 7 серпня у день кубкового двобою із краматорським «Авангардом», перед хмельницьким «Динамо» постало питання місця проведення матчу. Тоді представник Федерації футболу України просто заборонив проводити поєдинок у спортивному комплексі «Поділля».
«Спортивний комплекс «Поділля» перебуває на реконструкції і проведення якихось спортивних заходів пов'язано із безпекою. На сьогодні спортивний комплекс не відповідає усім вимогам, які пред'являє нам Федерація футболу України, і взагалі нормам проведення масових культурно-спортивних заходів», - коментує заступник начальника управління у справах молоді та спорту Сергій Ремез.
Директор хмельницького «Динамо» Валерій Крохан вирішив проблему і хмельничани побачили кубковий матч. Але на цьому тижні під загрозою зриву опинилася домашня гра із черкаським «Славутичем».
«Для того, щоб продовжити проводити матчі, потрібно підписати певний акт. Я не думаю, що структури, які відповідають за безпеку, тобто архітектура, санстанція та інші, підпишуть акт прийняття спортивного комплексу в експлуатацію. Раніше матчі проводилися під гарантією того, що будуть підписані ці акти», - розповідає Сергій Ремез.
Нагадаємо, що попри реконструкцію спортивного комплексу «Поділля», «Динамо» у Хмельницькому зіграло три гри чемпіонату України у Другій лізі.
«Вирішено питання запасного футбольного поля у Волочиську. Директор футбольного клубу «Динамо» підписав угоду про співпрацю і йому пішли на зустріч, що матчі зможуть проводити у Волочиську», - запевняє заступник начальника управління у справах молоді та спорту.
Хоча, поки, «динамівцям» стадіон у Волочиську не знадобиться. Як запевнив директор «Динамо» Валерій Крохан, усі потрібні підписи він позбирав і у суботу, 17 серпня, черкаський «Славутич» хмельничани прийматимуть у спортивному комплексі «Поділля». Початок о 17:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую