ye-logo.v1.2

Екс-гравець “Динамо”: “Хмельницький - найгірший період у кар'єрі”

Спорт 2248
football.ua
Фото: football.ua

Півзахисник Сергій Чеботарьов ще весною виступав за аутсайдера Другої ліги хмельницьке “Динамо”, а зараз є одним із лідерів претендента на підвищення у класі черкаський “Славутич”.

Загалом Сергій Чеботарьов за хмельничан провів лише два неповних матчі — у сумі шістдесят хвилин.
- У 2012 році ти опинився в одній з найбідніших українських команд - хмельницькому Динамо. Там дійсно є всі атрибути низового футболу - рвані м'ячі, відсутність бази, мівіна?
- Мівіни не було. І харчування, і база були, але коли я туди їхав, обіцяли, що там буде все стабільно і заробітну плату виплачуватимуть вчасно. Насправді це було не так, тому я там і побув всього два тижні.
- Як при цьому з цієї скромної команди виходить стільки перспективних хлопців, яких і в Шахтар, і в інші клуби запрошують?
- В Україні багато талановитих футболістів, у яких є бажання грати у футбол, і те, що навіть у таких складних умовах їх запрошують в клуби, говорить про те, що не можна опускати руки і завжди випаде шанс.
По тому, як “Динамо” вам чинило опір, можна зробити висновок, що зараз з усіма суперниками грати непросто навіть лідерам.
- Справді, тут, у Другій лізі, всі суперники досить рівні, і з усіма доводиться нелегко. Так що в кожному матчі треба викладатися на максимум, і тоді будуть перемоги. А команди, які знаходяться внизу турнірної таблиці, завжди налаштовуються на лідерів.
- Як тебе прийняли під час останнього матчу в Хмельницькому? Трибуни впізнали чи там така плинність кадрів, що навіть не запам'ятали?
- Думаю, не запам'ятали, але, може, після забитого гола і згадали. Я там був всього два тижні, і вважаю це найгіршим періодом у кар'єрі.

За матеріалами Football.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую