ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Динамо» виходить з «крутого піке»

Спорт 2469
Фото: nbaasports.org

У другому матчі поспіль хмельничани перемагають свого суперника.

Цього разу «динамівці» у Хмельницькому обіграли «Скалу» зі Стрия. Уже на другій хвилині господарі поля заробили пенальті, який реалізував Володимир Плішка. Проте невдовзі «Скала» відновила паритет. Леван Арвеладзе подав кутовий, а Роман Махлоєв переправив м’яча у дальню шістку. Ще у першій половині гри суперники мали непогані моменти аби вийти вперед, але рахунок так і не змінився.
А після перепочинку «Динамо» «прорвало». Дмитро Ширай закинув «смугастого» на Тараса Стретовича, який скинув грудьми на Сомова, а Іван несильно, проте результативно завершив комбінацію. Далі Олександр Антонов наважився на удар зі штрафного з 35-ти метрів і «куля», зачепивши когось зі стриян, залетіла у праву «дев’ятку».
Поставив же крапку у матчі все той же Володимир Плішка. Олександр Антонов подав у штрафний майданчик, а «центрбек» «Динамо» вистрибнув вище всіх – удар головою і 4:1.
Ще три набрані очки дозволили подолянам піднятися на 16-у сходинку у турнірній таблиці. Наступним суперником «Динамо» 1 вересня стане столичний «Оболонь-Бровар», з яким наші футболісти зіграють у Києві.

«Динамо» - «Скала» 4:1
Голи: Плішка 2 (з пенальті), 90+2, Сомов 59, Антонов 79 – Махлоєв 11.
«Динамо»: Іванов, Плішка, Антонов, Папірович (Місюра 60), Яровий (Яровий 80), Солонинко, Адаменко, Стретович (Данильченко 70), Мельник (Плосконос 90+1), Ширай, Сомов.
«Скала»: Рильський, Антонів (Стасюк 46), Махлоєв, Арвеладзе, Кміть (Могилевський 63), Дмитренко, Пачкорія, Цюцюра, Нагорний, Пришнівський, Скакун, Нагорний.
Попередження: Папірович 51 - Дмитренко 2, Кміть 50, Іванов 77, Скакун 81.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую