ye-logo.v1.2

«Оболонь-Університет» - «бронзовий» призер чемпіонату України з регбі-7

Спорт 2211
Фото: credo63.com

Хмельницьким регбістам для «срібла» не вистачило лише одного очка.

В останньому турі з регбі-7, який пройшов цієї неділі, 8 вересня, в Києві, хмельничани фінішували лише четвертими. Але навіть такий результат дозволив їм посісти третю сходинку чемпіонату за підсумками чотирьох етапів.
У столиці України «Оболонь-Університет» потрапив до групи «Б», де суперниками подоляни були київська «Епоха-Політехнік», одеський «Лідерс» та «Рівне-ДЮСШ-4» з Рівного. «Оболонівці» досить впевнено обіграли киян – 33:0 та рівнян – 28:7. А от одесити таки переграли хмельничан з різницею в одну реалізацію – 12:10.
Попри поразку від одеситів, які і були головним конкурентом наших регбістів за «срібло», «Оболонь-Університет» вийшов до півфіналу, де на нього очікував гранд - харківський «Олімп». Прогнозована поразка хмельничан (0:26), проте й «Лідерс» поступився харків’янам із «ШВСМ-ДЮСШ-7» (24:26).
І саме гра за третє місце київського туру між одеським «Лідерсом» та хмельницьким «Оболонь-Університетом» вирішувала долю срібних нагород чемпіонату. На жаль, сил в наших регбістів залишилося небагато – усі матчі проходили протягом одного дня – і у цьому поєдинку перемогла причорноморська команда – 33:0.
 Таким чином, «Оболонь-Університет» за підсумками чотирьох турів набрав 24 очки та посів третю сходинку призового п’єдесталу.

Підсумкове турнірне становище команд з регбі-7 сезону-2013:
1. «Олімп» (Харків) - 32 очки;
2. «Лідерс» (Одеса) - 25 очок;
3. «Оболонь-Університет» (Хмельницький) - 24 очки;
4. «ШВСМ-ДЮСШ-7» (Харків) - 23 очки;
5. «Сокіл» (Львів) - 13 очок;
6. «Епоха-Політехнік» (Київ) - 11 очок;
7. «Рівне-ДЮСШ-4» (Рівне) - 9 очок.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую