ye-logo.v1.2

Волочиськ проти Хмельницького

Спорт 1529

17 квітня футбольний клуб «Динамо», який захищає честь області в чемпіонаті України в другій лізі, скористався паузою в змаганні, яка пов’язана із тим, що суперник хмельничан «Княжа-2» вже зникла з футбольної карти, зіграв товариський поєдинок. Суперником «Динамо» став чемпіон Хмельниччини – волочиський «Збруч-Астарта».
Фактично, команда з Волочиська – це колишнє «Поділля». Адже в її складі проти «динамівців» вийшли екс-подоляни Ігор Глушок, Андрій Будник, Степан Клекот, Андрій Дубчак, Руслан Кострицький та Андрій Білик. Зіграли за «Збруч» і голкіпер «Динамо» В’ячеслав Левицький та півзахисник Віктор Заєць. Вже після завершення спарингу стало відомо, що вони віддані в оренду волочиському клубу, який невдовзі змагатиметься у двох чемпіонатах – області та України (серед аматорів). Попри певні сподівання на яскравий футбол, нечисельні вболівальники так і не побачили видовищної гри. Ні з боку «Збруча», ні, тим паче, з боку «Динамо».
Команди зіграли три тайми по 30 хвилин, створивши за весь час лише декілька небезпечних моментів. Зазначимо й те, що 45 хвилин ворота «Динамо» захищав відомий голкіпер Олександр Гуменюк, який погодився повернутися до команди. Однак, Олександр, який нещодавно відкрив школу воротарів, не збирається закривати своє «дітище». «Буду допомагати як «Динамо», так і дітям», – зазначив Гуменюк.
А єдиний гол у матчі був забитий вже тоді, коли ворота хмельничан захищав Василь Козіброда. Віктор Заєць виконав кутовий на дальню стійку, і м’яч опинився перед Ігорем Козелком. Форвард волочиського клубу, який в складі «Поділля» в другій лізі у 28 іграх забив 11 голів, вирішив пробити зльоту. Влучно!
До завершення гри залишалося ще понад півгодини. Але «Динамо», яке, за твердженням тренерського штабу, не грало на результат, зрівняти рахунок не змогло. Хоча непогані нагоди зіпсували Володимир Рудий та Олексій Муравський.
Попереду ж на команду з Хмельницького очікував непростий матч у чемпіонаті проти чернівецької «Буковини». Як зіграло «Динамо» у Чернівцях 22 квітня, «Є Поділля» повідомить у наступному номері.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую