ye-logo.v1.2

Хмельничанин став бронзовим призером чемпіонату світу

Спорт 1890
Антон Савицький (праворуч) став бронзовим призером чемпіонату світу з дзюдо серед юніорів
Антон Савицький (праворуч) став бронзовим призером чемпіонату світу з дзюдо серед юніорів. Фото: ijf.org

В Абу-Дабі завершилася світова першість з дзюдо серед юніорів.

Українські борці на чемпіонаті світу здобули три бронзові нагороди, одна з яких на рахунку хмельничанина Антона Савицького.

Єдиний представник Хмельниччини на чемпіонаті світу змагався у ваговій категорії до 100 кілограмів. У першому ж протистоянні він переміг дзюдоїста з Італії, а потім і з Алжиру. Однак у сутичці з бразильцем Леонардо Гонсалвесом 20-річний хмельничанин поступився, а тому отримав шанс позмагатися лише за бронзові медалі чемпіонату світу. Та для цього слід було ще виграти серба Слободана Джоржди. Савицький впорався з цим завданням та вийшов до «малого фіналу». У протистоянні за «бронзу» Антон Савицький виявився сильнішим за суперника з Німеччини і зміг здобути медаль світової першості серед юніорів.

Нагадаємо, що на нещодавньому чемпіонаті України з дзюдо Антон Савицький дійшов до фіналу, але на вирішальну сутичку не вийшов, оскільки зазнав у півфіналі ушкодження. Тому, щоб не ризикувати, вирішити задовільнитися срібною медаллю та зосередився на підготовці до чемпіонату світу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую