ye-logo.v1.2

Маю ціль: мозок проти слова "так"

Спорт 2423
Руслан, 38 років, прагне "набрати кілограмів і привести їх до ладу"
Руслан, 38 років, прагне "набрати кілограмів і привести їх до ладу"

Сімдесят чотири з половиною кілограми. Таким був старт для мене. Привіт, мене звати Руслан, мені 38 років. І я учасник нового проекту «Маю ціль».

День перший.
Зізнаюсь чесно, старту проекту я чекав із нетерпінням. Хотілось спробувати свої сили, хотілось знову повернутись до спорту. Змінити себе. Перевірити і дізнатись, чи я здатен рухатись до поставленої мети. Зал, в якому я буду досягати мети, - це спортцентр «Evolution». Про нього переважно я і буду розповідати. Тут відбуватимуться мої перевтілення.

Після всіх попередніх переговорів та настанов датою старту було обрано 20 жовтня, вівторок. І за іронією долі цей день був дощовим. Виходити на вулицю не хотілось анітрохи. І чим ближче до старту, тим більше аргументів «проти» мені висував мій мозок. Як правило, більшість зводилось до: «На біса воно тобі треба. Все і так добре, мине трішки часу, і ти сам все кинеш. І т.д.» Знаю, що більшість людей, хто хотів би розпочати роботу над собою в залі, відчувають теж такі вагання. І як правило, вони перемагають. Зал так і залишається нездійсненною мрією. Мені ж відступати пізно. Якщо взявся за себе, то задкувати не буду.

Будь-який шлях розпочинається із першого кроку. І завжди, принаймі, в мене так, чим ближче наближаєшся до спортзалу, тим менше залишається сумнівів. Зустрічай мене, «Evolution», тут я проведу достатньо часу, щоб випробувати свою волю. Зізнаюсь, що почав підзабувати цей азарт, коли ти перед тренуванням заходиш до залу. Коли цікавість бере, як ти сьогодні будеш працювати над собою. Яким буде результат.

Перший день завжди пробний. Тренер ніколи пропонує занадто складного завдання. Організму потрібно дати зрозуміти, що це не короткочасне навантаження, а тривале і регулярне. Для цього потрібно, щоб минув певний час, і організм звик до нового темпу, нового стилю.

Найперше ми записали до зошиту мої дані. Я підозрював, що схуд, але неприємним відкриттям стало те, що втратив десь 6-7 кілограмів. Тепер до літа є конкретні цифри, які я хотів би повернути. Отже, на сьогодні моя вага 74,5 кілограма. Так і запишемо. Розклад занять теж не обтяжливий - три рази на тиждень. Вівторок, четвер та субота. Час вечірній.

Заняття давались не обтяжливі. Так би мовити, база для старту. Тренер В’ячеслав не дав ані хвильки на відпочинок.

Порадувало одне - організм ще пам’ятає навички

Постійно був поруч, постійно контролював процес, підказував та у потрібний момент підбадьорював. Одна вправа міняла іншу, відпочинок короткий: не більше хвилини. Навантаження не великі. Проте і цих, ніби простих завдань, цілком вистачило, щоб за 10 хвилин з мене піт лився, ніби я в сауні побував. Доволі неочікувано. Плюс - саме заняття виявилось випробуванням сил. Порадувало одне - організм ще пам’ятає навички. Ліні чи бажання втекти нема. Принаймні, поки що. Що чекати, я в цілому уявляв та пам’ятав із свого досвіду. Проте тренеру вдалось мене здивувати.

Із залу я повертався втомленим, задоволеним. Давно вже не відчував цього. Це приємне відчуття слабкості у м`язах, драйвовий та піднесений настрій. Завтра чекатиме крепатура. Організм вже відвик працювати.

Завдання додому теж цікаве отримав. Розписати свій раціон протягом двох днів до тренування. Тренер буде корегувати дієту, для того щоб досягти поставлених завдань. Також дав декілька порад, але про них наступним разом, коли буду писати про дієту.

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую