ye-logo.v1.2

Юні каратисти з Хмельницького вдало виступили в Черкасах

Спорт 2990

На Всеукраїнських змаганнях хмельничани здобули десять нагород.

У Черкасах пройшов турнір із традиційного карате-до серед 6-13 річних дітей, участь в якому взяли й хмельницькі юні спортсмени.

«Спочатку ми центрі традиційного карате-до «Пересвєт» провели відбір, за підсумками якого разом і визначили склад команди, яка змагатиметься в Черкасах, - розповідає тренер Вадим Корнєєв. – Тобто, поїхали найсильніші».

І деякі хмельничани здобули по декілька нагород.  Так, Нікіта Юровський був першим у куміте та ката серед 12-13 річних хлопчиків, а Станіслав Богданович виборов «срібло» у куміте та «золото» в розділі ката. Жасміна Заворотна у змаганнях серед 10-11 річних дівчат була другою в ката та третьою в куміте.

Переможцем змагань серед 8-9 річних у куміте став Ілля Шолухов, Ольга Мартем’янова здобула срібну нагороду (ката, 12-13 років), Владислав Бабичев (ката, 8-9 років) та Тимур Пушкар (ката, 6-7 років) стали бронзовими призерами.

Відзначимо й те, що ще четверо хмельничан зупинилися за крок до нагород. Владислав Олексин посів четверте місце у двох дисциплінах у змаганнях серед 10-11 річних каратистів, а Володимир Мисик, Павло Коломієць та Тимур Пушкар у командному ката серед 6-9 річних спортсменів також стали четвертими.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую