ye-logo.v1.2

Схуднення розпочинається з голови

Спорт 2666
Усі рівняємося на тренера Віталія!
Усі рівняємося на тренера Віталія!

Ось уже другий місяць тренувань позаду, але далі, ніж «мінус 6» мені не вдається рухатись.

Стрілки вагів ніби завмерли. Втім і тренер Віталій Безносюк, і вже досвідченіші клієнти спортклубу «Evolution» мене заспокоюють, що це цілком нормально: «Вага стоїть на місці не тому, що жир не зникає, а тому що набирається м’язова маса».
В даному випадку треба заміряти об’єми. А з об’ємами в мене все набагато приємніше. Адже на роботі і на вулиці мене важити ніхто не буде, а ось те, що ненависні сантиметри з талії та стегон зникли, колеги по роботі вже помітили.
А коли є очевидний результат, то й в голові автоматично все перебудовується. І розумієш, що схуднення розпочинається з мотивації, з відповіді на питання – для чого це мені потрібно. І коли в голові вималюється цілком конкретна відповідь (влізти в позаторішню сукню, з’явитись на море новий купальник…), тоді і здаватиметься, що все вдається само собою.
Втім, до такої підсвідомої дії мотиву ще треба закріпити нові звички. Мені найважче було почати правильно харчуватись: і меншими за розміром і за калорійністю порціями, і відмовою від солодощів. Робити фізичні вправи теж часто буває ліньки. Тому Віталій дуже часто поряд з функціями тренера виконує функції наглядача. І під час групових тренувань ми, підморгуючи одна одній, коли тренер не бачить, можемо трішки «пофілонити». Водночас, після наганяю тренера, аж самій соромно: дійсно вдома ще належишся, а тут працюй. Адже не для нього, а в першу чергу для себе займаєшся.
До речі, як на мене, то в групових заняттях, порівняно з тренажерним залом, навіть цікавіше. Віталій постійно міняє програму тренувань, темпи їх виконання. Часто на заняттях змагаємось між собою, хто швидше або хто більше зробить вправ. І все це – в невимушеній дружній атмосфері. І, звичайно, з жартівливими напутніми словами тренера.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую