ye-logo.v1.2

Футбол. "Фортеця" вдруге перемагає команду з Хмельницького

Спорт 2734
Тепер Віталій Балицький, головний тренер Поділля, готує команду до останнього матчу в першості України серед аматорів
Тепер Віталій Балицький, головний тренер Поділля, готує команду до останнього матчу в першості України серед аматорів. Фото: з архіву

Відбувся перший матч 5 туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

 Матч-відкриття туру відбувся в Кам’янці-Подільському. Там місцева "Фортеця" приймала хмельницьке "Поділля", яке вже 5 червня зіграє свій останній в чемпіонаті України серед аматорів. І кам’янчанам, які в позаминулому турі в Хмельницькому виграли в "ДЮСШ-1" з рахунком 5:3, вдалося обіграти ще один клуб з обласного центру. Щоправда, з мінімальним рахунком 1:0.

"У першому таймі в нас був один, так би мовити 100% момент, але реалізація, це вже наша хвороба, - каже наставник "Фортеці" Іван Стасюк. - А після перерви приблизно на 48 хвилині ми заробили штрафний. Володимир Муляр влучно пробив у "дев’ятку" воріт з метрів 23-24-х і відкрив рахунок. Потім гості перехопили ініціативу, адже їм потрібно було відіграватися. Та якихось реальних нагод для того, щоб зрівняти рахунок, у них не було".

"Ми змогли задіяти в цьому матчі лише 14 гравців, - каже головний тренер "Поділля" Віталій Балицький. - У нас багато травмованих, деякі футболісти захворіли. Це не виправдання, це констатація фактів. Нашим хлопцям ще важко грати в дво турнірах одразу - на аматорах та першості області. Тому є над чим працювати. Сподіваюся, що до матчу з "ОДЕКом" в лазареті стане менше гравців".

Що ж, інші матчі 5 туру чемпіонату області пройдуть 4 червня. "Громада» на станції Дунаївці зіграє з командою із Городка, волочиський "Агробізнес" вдома прийматиме команду зі Старої Синяви, а в Хмельницькому зіграють "ДЮСШ-1" та "Енергетик-Миклуш" з Нетішина. Центральним матчем туру стане поєдинок у Старокостянтинові, де зіграють два "Случи" - місцевий та красилівський.

Ну, а "Поділля" 5 червня на одноіменному спорткомплексі о 17.00 розпочне свій останній матч у чемпіонаті України серед аматорів проти "ОДЕКу" з Оржіва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую