ye-logo.v1.2

ФК «Поділля»: про плани на сезон, ігрову форму та досвідчених футболістів

Спорт 4501

Керівництво хмельницького «Поділля», напередодні дебюту команди в другій лізі чемпіонату України з футболу, розповіло про підготовку команди до сезону.

Вже 24 липня хмельницька команда на стадіоні «Поділля» зіграє свій перший матч у першості України серед професійних футбольних клубів. Суперником хмельничан стане «Суднобудівник» із Миколаєва.

«Як просили вболівальники, ми будемо грати в біло-блакитній формі (саме ці кольори є клубними для «Поділля», але до цього часу команда грала в зеленій формі – прим.авт.)», - заявив президент футбольної команди Євген Бейдерман.

Поки що в команди немає ні сайту, ні нової емблеми (клуб використовує символіку ДЮФК «Поділля»), але, на переконання Євгена Станіславовича, все це поступово з’явиться. Просто ФК «Поділля» створювалося з «нуля», а тому «закрити всі питання» просто фізично не встигли до початку сезону.

Виконуючий обов’язки головного тренера Віталій Балицький (приставка в.о. через те, що в Віталія Вікторовича поки що немає відповідної тренерської ліцензії) каже, що команда готова до чемпіонату на 99%. «Зіграли більше 40 матчів у першостях міста, області, аматорів. І саме ті гравці, які грали, й були заявлені в другу лігу. Добрали лише 4-5 нових виконавців», - заявив Віталій Балицький.

Хто ж ці новачки? Голкіпер Богдан Савчук грав за юнацькі команди «Таврії», «Ворскли», «Олімпіка». Півзахисник Роман Шпиця – за «дубль» «Таврії» та аматорські колективи Київщини, нападник Артем Макарченко – юнацький «Металіст» та аматорські команди Херсонщини, нападник Алішер Якубов – кам’янчанин, який минулого сезону був у чернівецькій «Буковині». Утім, вчора «Поділля» дозаявило ще одного футболіста, який доволі знайомий шанувальникам хмельницького футболу. Це нападник Олексій Колесников. 30-річний хмельничанин із 2007 по 2010 роки виступав за хмельницькі «Поділля» та «Динамо». А в 2014-2015 роках грав у першості області за «Поділля».

Щодо завдань, то, як сказав спортивний директор команди Аркадый Баталов: «Звісно, нам буде важко, але ми готові до всього».

Отож, свій перший матч «Поділля» в другій лізі проведе 24 липня о 18.00. Вхід на стадіон «Поділля» буде вільним.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую