ye-logo.v1.2

ВІДЕО: Як хмельницьке "Поділля" в Одесі програло

Спорт 5022

Відбулися матчі 6 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

 Хмельницьке "Поділля" зазнало п’ятої поспіль поразки в сезоні. Цього разу в Одесі від "Жемчужини".

Перший гол у ворота Богдана Савчука влетів на сьомій хвилині. Відзначився Руслан Паламар. А на 32 хвилині Станіслав-Нурі Малиш збільшив перевагу "Жемчужини". Ще три голи влетіли після перерви.

Спочатку на 47 хвилині матчі господарі заробили пенальті, яке реалізував Паламар. А на 65-ій та 69-ій хвилинах голами відзначилися Юрій Коншин та Євген Ушаков. У підсумку 5:0 на користь одеситів.

"Проблеми в захисті як були, так і залишилися. Могли пропустити набагато більше, - каже виконуючий обов’язки "Поділля" Віталій Балицький. - Проти лому немає прийому. Було багато боротьби, яку ми програвали. Всі підбори, відскоки програли".

До речі, цей матч ще й став четвертим поспіль, в якому "Поділля" не забило жодного голу. "Моменти створюємо, але забити неможемо, - продовжує Віталій Вікторович. - Роботи в нас багато. Як у захисті, так і в нападі".

Свій наступний поєдинок хмельничани зіграють 3 вересня. На СК "Поділля" вони прийматимуть херсонський "Кристал", в активі якого по дві перемоги та поразки та одна нічия. Матч розпочнеться о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую