ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти тріумфували в Польщі

Спорт 1885
Минулого року збірна України в Хмельницькому обіграла Польщу, цього року... поступилася в Любліні
Минулого року збірна України в Хмельницькому обіграла Польщу, цього року... поступилася в Любліні. Фото: з архіву

Другий рік поспіль вони стали володарем «Кубка дружби народів»

Щоправда, торік міжнародний «Кубок дружби народів» пройшов у Хмельницькому. Та й грали в регбі-7, а не в класичне регбі-15. Цього ж року зіграли в «класику» і… в Польщі.

«Цього року вирішили провести турнір з регбі-15, - каже голова обласної федерації регбі Олег Плахотнюк.- Але зіграли в Любліні, а потім ще й підтримали збірну України в матчі зі збірної Польщі. На жаль, наша збірна, в складі якої були хмельничани Мирослав Шуляк та Віталій Кузнецов, поступилася. А от РК «Поділля» став володарем «Кубка дружби народів». Наступного року цей турнір знову пройде в Хмельницькому».

До речі, планувалося, що збірна України 5 листопада проведе свій матч чемпіонату Європи проти Нідерландів у Хмельницькому. Але… Оскільки аеропорт у нас не працює, а найближчий знаходиться більше, ніж за сто кілометрів, матч відбудеться у Львові.

Невідомо й те, де «Поділля» зіграє свій матч чемпіонату України з регбі-15 проти харківського «Олімпу» 2 жовтня. Адже на спорткомплексі «Поділля» ще не завершили реконструювати легкоатлетичне ядро.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую