ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: зіпсований дебют ФК «Хмельницький»

Спорт 2621
Андрій Скакун (№2) вже відновився від травми і забив два голи в чемпіонаті області
Андрій Скакун (№2) вже відновився від травми і забив два голи в чемпіонаті області. Фото: з архіву

У Волочиську зіграли останній матч першого туру «Прем’єр-ліги».

«Агробізнес-2» вдома приймав новостворений ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1». Попри назву волочиської команди, яка наче вказує, що це дублери діючого чемпіона області, склад «Агробізнеса-2» був доволі бойовим.

«Важко було протистояти команді, в складі якої було 8 гравців, які грають в основному складі на чемпіонаті України серед аматорів, - каже наставник хмельничан Ярослав Бобиляк. – Але об’єктивно суперник був сильнішим».
«Скажу відверто – суперник сподобався, - каже тренер волочиського клуб Ігор Шишкін. – Думаю, якщо ця команда гратиме в такий футбол, як проти нас, то їй під силу боротися за медалі чемпіонату. Ми ж в «Агробізнесі-2» даємо змогу молоді та футболістам, які мають мало часу в матчах чемпіонату України серед аматорів».

Вже у першому таймі в ворота ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» влетіло два м’ячі. Відзначилися Микола Темнюк та Андрій Скакун, який після травми зіграв свій перший офіційний матч. В другому таймі хмельничани, завдяки голу Сергія Олексюка, скоротили відставання в рахунку. Та «Агробізнес-2» забив ще один гол. І знову Скакун.

Нагадаємо, інші матчі першого туру в Прем’єр-лізі відбулися 29 квітня. Наступний тур – 6 та 10 травня. ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» на стадіоні «Поділля» 6 травня о 17.00 прийматиме старокостянтинівський «Случ». У Красилові зіграють місцевий «Случ» та «Енергетик-Миклуш» з Нетішина, а ФК «Дунаївці» вдома прийматиме МФК «Славуту». Тур завершиться 10 травня в Волочиську, де «Агробізнес-2» зіграє з «Фортецею» з Кам’янця-Подільського.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую