ye-logo.v1.2

Футбол. «Прикарпаття» - «Агробізнес»: «Хлопці не просто «билися», а «вбивалися» на полі»

Спорт 6303

Волочиський клуб дебютував у другій лізі гучною перемогою.

Сьогодні, 14 липня, стартував новий чемпіонат України з футболу в другій лізі, в якому виступають одразу два клуби з Хмельницької області. І, якщо хмельницьке «Поділля» зіграє свій перший матч у цій першості завтра, 15 липня, в Вінниці проти «Ниви-В», то дебютант змагань – волочиський «Агробізнес» вже провів поєдинок першого туру. Чемпіон України серед аматорів зіграв в Івано-Франківську проти «Прикарпаття».

«Матч видався доволі важким, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але в нас сьогодні був справжній колектив, гравці билися на полі за кожен м’яч. Ні… Хлопці не просто «билися», а «вбивалися» на полі. Я вдячний їм за цю гру. Вони якісно підійшли до неї та чудово зіграли. Вітаю всіх вболівальників з першим позитивним результатом у другій лізі».

Вже на 12 хвилині матчу Віталій Груша відкрив рахунок у матчі. Але прикарпатці на 40 хвилині зрівняли рахунок, коли відзначився Ігор Худоб’як. Найцікавіше було в другому таймі. На 63 хвилині Груша знову вивів «Агробізнес» вперед, але Роман Кузьмин відновив рівновагу в рахунку через дві хвилини. Ще через три нагадав про себе кращий бомбардир аматорської першості Микола Темнюк, який зробив рахунок на табло 2:3. Кінцівка матчу видалася доволі важкою для гостей. «Прикарпаття» тиснуло, але… «Івано-франківці пішли всією командою вперед, але ми не тільки вистояли, а змогли двічі зловити їх на контратаках, - розповів журналісту сайту «Є» Андрій Донець. – Спочатку забив Богдан Семенець, а вже у компенсований арбітром час Віталій Груша оформив «хет-трик» у матчі». Отож, «Агробізнес» переміг «Прикарпаття» з рахунком 5:2.

У другому турі команда Андрія Донця 22 липня в Волочиську прийматиме ФК «Львів». Ну, а «Прикарпаття» завітає до Хмельницького, де зіграє з «Поділлям».

Читайте також: Календар матчів чемпіонату України з футболу в другій лізі за участі «Агробізнеса» та «Поділля».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую