ye-logo.v1.2

Футбол. «Нива-В» - «Поділля»: міні-сенсація, на яку так довго чекали вболівальники з Хмельницького

Спорт 4695
Чергове подільське дербі не виявило переможця
Чергове подільське дербі не виявило переможця. Фото: з архіву

Хмельницька команда провела свій перший матч в новому чемпіонаті України серед команд другої ліги групи «А».

«Поділля» грало в Вінниці проти «Ниви-В». Саме ця команда тиждень тому в Хмельницькому виграла з рахунком 3:1. Але то був матч Кубка України. Цього разу – чемпіонат у другій лізі.

Безумовно, «Нива-В» вважалася фаворитом у цьому матчі. А все через декілька фактів. Це і перемога в Хмельницькому тиждень тому, і заяви керівництва, що вінничани мають вийти до першої ліги, і результат «Поділля» в минулому сезоні. Тоді, нагадаємо, хмельничани на виїзді не здобули жодного очка, окрім технічної перемоги над «Кристалом» з Херсона.

«Ми побудували свою гру від захисту, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. – Зізнаюся, футбола в цьому матчі було мало. Але нашу команду, в першу чергу, цікавив результат. І я вдячний хлопцям, що вони змогли його здобути».

Вже наприкінці першого тайму «Поділлю» довелося міняти голкіпера Сергія Дворника, який зазнав травми, на Сергія Шевченка. На цьому проблеми хмельничан не завершилися. На початку другого тайму «Поділля» залишилися в меншості. Другу жовту картку отримав захисник Денис Омельчук, якого напередодні заявив хмельницький клуб, взявши його в оренду у луцької «Волині». Якесь дежавю… Минулого сезону в Хмельницькому «Поділля» також у меншості змогло вистояти над натиском «Ниви-В», зігравши 0:0. Тепер у Вінниці – 0:0.

«Приємно, що нам нарешті вдалося здобути залікові очки на виїзді, - зізнається Аркадій Юрійович. – Але позаду лише перший тур. Попереду ж, гра вдома з «Прикарпаттям». Їдемо додому та готуємося до наступної гри».

Отож, у другому турі «Поділля» 22 липня в Хмельницькому прийматиме івано-франківське «Прикарпаття», яке вчора програло волочиському «Агробізнесу»  з рахунком 2:5.

Результати всіх матів групи «А»:
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ) - 2:5
«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Полісся» (Житомир) - матч перенесено
«Нива-В» (Вінниця )– «Поділля» (Хмельницький) - 0:0
«Львів» – «Буковина» (Чернівці) - 4:3
«Скала» (Стрий) – «Тернопіль» - 3:0
«Нива» (Тернопіль) пропускала тур.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую