ye-logo.v1.2

Боксер із Кам’янця-Подільського став чемпіоном Європи

Спорт 4075
Віктор Бойко з Кам
Віктор Бойко з Кам'янця-Подільського вже повернувся додому, де отримує вітання з титулом чемпіона Європи з боксу. Фото: kam-pod.gov.ua

У Румунії збірна завершилася континентальна першість з боксу серед юнаків.

Віктор Бойко з Кам’янця-Подільського, якому 14 років, став чемпіоном Європи з боксу серед юнаків у ваговій категорії до 44,5 кілограмів. Юний кам’янчанин, дійшовши до фіналу змагань, у напруженому поєдинку з рахунком 3:2 переміг росіянина. Про це повідомляють у Федерації боксу Хмельницької області.

«Фінальний бій був дуже важким, суперник виявився сильним, - наводить слова чемпіона Європи Віктора Бойка прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради. - Але результат був вартий всіх докладених зусиль. Коли оголосили переможця, звичайно, відчув радість, гордість. Знав, що за моїм поєдинком вдома спостерігала через Інтернет вся родина».

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків у складі збірної України виступав ще й хмельничанин Іван Борейкою Він змагався в ваговій до 56 кілограмів, але не зміг «зачепитися» за нагороди, оскільки поступився з рахунком 3:2 одному з румунських боксерів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую