ye-logo.v1.2

Футбол. Новий наставник у «Поділля» та чергові три очки для «Агробізнеса»

Спорт 4241
Агробізнес, вигравши в Моршині, одноосібно очолив другу лігу групу А. У команди 9 очок із 9 можливих
Агробізнес, вигравши в Моршині, одноосібно очолив другу лігу групу А. У команди 9 очок із 9 можливих. Фото: з архіву

Команди з Хмельниччини завершили свої матчі третього туру в другій лізі групі «А».

Волочиський «Агробізнес» продовжив свою безпрограшну серію, яка триває вже більше року. Цього разу підопічні Андрія Донця здобули перемогу в Моршині, де з мінімальним рахунком 1:0 переграли стрийську «Скалу».

«Ми ще в першому таймі мали відкривати рахунок, - вважає головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але, не реалізувавши свої моменти, відклали гол на другий тайм. І на 62 хвилині Андрій Скакун відкрив рахунок у матчі, а потім міг і подвоїти його, але не влучив у дальній кут. Утім, головне, що три очки здобули. Трохи хвилювався, щоб хлопцям вистачило сил, адже після виснажливого матчу проти «Нафтвика-Укрнафти» ми випустили лише трьох «свіжих» футболістів – Кухарука, Полторацького та Скакуна. І я вдячний команді, що вона виконала настанови на гру. Тепер розпочинаємо підготовку до наступного матчу».

А ось хмельницьке «Поділля» зіграло проти ФК «Львів». На цей матч команду в якості головного тренера з приставкою «виконуючий обов’язки» вивів Віталій Костишин, який ще восени минулого року був гравцем «Поділля». Він замінив Аркадія Баталова на тренерському містку. Як зазначив президент клубу Євген Бейдерман, Аркадій Юрійович створив боєздатний колектив. Тепер настав час демонструвати комбінаційний футбол.

Дебют Віталія Костишина видався не вдалим. Команда, хоч і показала непоганий футбол, але ж програла з рахунком 4:0. Щоправда, саме «Поділля» могло першим відзначитися, якби Колесников влучив по м’ячу в 8 метрах від чужих воріт. І після цього епізоду львів’яни провели стрімку атаку, яка завершилася голом Сергія Кисленка. Це була 32 хвилина. А ще через 9 – Кисленко оформив дубль. Хмельничани одразу ж відіграли один гол, але Джурко, який відзначився, був в офсайді, а тому гол не зарахували. У другому таймі «Поділля» пропустило ще два голи. Отож, 4:0, і хмельничани зазнали другої поспіль поразки.

У четвертому турі, матчі якого заплановані на 5 серпня, обидва клуби з Хмельниччини гратимуть у рідних стінах. «Агробізнес» у Волочиську прийматиме ФК «Тернопіль», а «Поділля» в Хмельницькому – «Скалу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую