ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Визначено місто, яке прийме фінал

Спорт 2334
Фінальний матч Кубка області
Фінальний матч Кубка області. Фото: з архіву

Та до вирішального поєдинку ще мають пройти півфінальні матчі.

У Кубку Хмельницької області з футболу пройшли матчі-відповіді 1/4 фіналу. ФК «Дунаївці» та красилівський «Случ», які без бою пройшли до наступного етапу, чекали на результати інших двох поєдинків – у Славуті та Кам’янці-Подільскому.

МФК «Славута» необхідно було вдома відіграти три голи в старокостянтинівського «Случа», який в першому матчі виграв 3:0. Але славутчанам це не вдалося. Володар минулорічного Кубка і цього разу був сильнішим, вигравши 2:0.

А ось у Деражні інтрига була до останнього. Місцевий «Олімп-Краяни», який тиждень тому в Кам’янці-Подільському зіграв 3:3 із «Фортецею», до 88 хвилині поєдинку був вже у півфіналі. Адже рахунок на табло в другому матчі був 1:1, який задовольняв господарів. Утім, «Фортеця» спочатку зі штрафного забила другий гол, а згодом зловили деражнянців на контратаці та виграла матч 3:1. А разом із ним і путівку до 1/2 фіналу.

Отож, перші півфінальні матчі заплановані на 12-13 серпня. «Случ» у Старокостянтинові прийме ФК «Дунаївці», а красилівський «Случ» в Кам’янці-Подільському протистоятиме «Фортеці».

А тим часом визначено місце проведення головного матчу Кубка області. «Фінал пройде в Хмельницькому на спорткомплексі «Поділля», - заявив Микола Кузнецов, заступник голови обласної федерації футболу. – Щоправда, ще не можемо назвати точну дату. Це буде або 23 серпня, або 24 серпня, або ж 25 серпня».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую