ye-logo.v1.2

Хмельницькі спортсменки завоювали дев'ять медалей різного ґатунку

Спорт 2063
Захід зібрав 108 учасників з різних областей України
Захід зібрав 108 учасників з різних областей України

Зі змагань у Первомайську Хмельничанки привезли дев’ять медалей.

З 4 по 6 серпня у Первомайську Миколаївської області проходив чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці, фінал чемпіонату України у гонці критеріум та всеукраїнські змагання у груповій гонці серед спортсменів 2001-2002, 2003-2004 рр.н – повідомляє Федерація велосипедного спорту Хмельницької області.

Захід зібрав 108 учасників з різних областей України. Хмельниччину представляли семеро дівчат.

В перший день визначили кращих у парній гонці. Юлія Калинюк та Вікторія Пархомюк фінішували з третіми. Катерина Кравцова посіла восьму сходинку. Загалом у цій категорії троє наших учасниць завоювали медалі.

5 серпня на площі Т.Г. Шевченка у Первомайську відбувся фінал чемпіонату України у гонці критеріум. У цих змаганнях дівчата показали різні результати. Вікторія Пархомюк фінішувала п’ятою та у підсумку стала бронзовою призеркою чемпіонату, а Дарина Нагуляк в цей день була першою та за сумою стала чемпіонкою України у гонці критеріум.

Хмельниччину представляли семеро дівчат

Нагадаємо, що попередній тур пройшов у Хмельницькому два тижні тому.

В останній день спортсмени розіграли медалі всеукраїнських змагань у груповій гонці. У цій категорії відзначилась спортсменка Анастасія Плоцідим, яка виборола друге місце.

У підсумку триденних змагань семеро дівчат завоювали дев'ять медалей різного ґатунку.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую