ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» продовжує забивати та перемагати (ВІДЕО)

Спорт 3295
Агробізнес продовжує свою переможну серію
Агробізнес продовжує свою переможну серію. Фото: fcab.com.ua

У другій лізі чемпіонату України відбулися всі матчі 5 туру.

Волочиський «Агробізнес» проводив свій матч вдома, де приймав чернівецьку «Буковину», яка ще минулого сезону виступала в першій лізі.

Буковинці минулий тур пропускали, а тому, здавалося, мали деяку перевагу – фізично. «Агробізнес» же грає не лише в другій лізі, а й в Кубку України, а тому часу на перепочинок футболісти немають. Утім, команда з Волочиська знову виявилася сильнішою за суперника. Вже на 20 хвилині матчу третій поспіль поєдинок відзначився Андрій Скакун. «Ми мали ще чимало моментів, - каже Андрій Донець, головний тренер «Агробізнеса». – Але реалізувати їх не змогли. Хлопці дуже втомилися. Матч видався важким, однак, забий те, що могли в першому таймі, було б значно легше».

Утім, у другому таймі вже на 2 хвилині господарі знову забили. Богдан Семенець заробив пенальті, а Віталій Груша його реалізував, забивши свій шостий гол у чемпіонаті. Гості відіграли один м’яч. Та на 78 хвилині крапку в матчі поставив Семенець – 3:1, і це п’ята поспіль перемога «Агробізнеса» в чемпіонаті.

Результати матчів 5 туру:
«Скала» - «Полісся» 2:0
«Тернопіль» - «Поділля» 0:2
«Агробізнес» - «Буковина» 3:1
«Прикарпаття» - «Ареснал-Київщина» 4:0
«Львів» - «Нива» 0:0

У шостому турі «Агробізнес» відпочиватиме. А ось хмельницьке «Поділля» зіграє вдома з «Буковиною». Матч пройде 13 серпня о 18.00. Сайт «Є» планує показати його в прямому ефірі, а тому стежте за анонсами.

Турнірне становище: 1. «Агробізнес» - 15 очок (5 матчів), 2. «Скала» - 12 (5), 3. «Прикарпаття» - 12 (5), 4. «Львів» - 10 (5), 5. «Нива-В» - 8 (4), 6. «Нива» -5 (4), 7. «Поділля» - 4 (5), 8. «Буковина» - 3 (4), 9. «Тернопіль» - 0 (4), 10. «Ареснал-Київщина» - 0 (3), 11. «Полісся» - 0 (4).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую