ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Буковина»: коли результатом незадоволені жодна з команд (ВІДЕО)

Спорт 2722
Фінальний свисток засмутив футболістів обох команд. І Поділля і Буковина хотіли перемогти
Фінальний свисток засмутив футболістів обох команд. І Поділля і Буковина хотіли перемогти. Фото: автора

Відбулися матчі 6 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

І, якщо лідер змагань – волочиський «Агробізнес», пропускав цей тур, то хмельницьке «Поділля» вдома приймало чернівецьку «Буковину».

Хмельничани вийшли на матч майже в тому ж складі, який приніс команді перемогу в 5 турі. Виконуючий обов’язки головного тренера Віталій Костишин зробив лише одну заміну – замість Андрій Ліповуза з перших хвилин випустив Євгена Котюна. І саме цей хавбек на початку матчу міг відкрити рахунок, але м’яч, після його потужного удару, пролетів поруч зі стійкою. «Буковина» ж могла забити на 10 хвилині… у власні ворота. Найко, перериваючи передачу на Яна Морговського, зрізав «шкіряного» у свої ворота. І той пролетів у лічених сантиметрах від стійки. У першому таймі моментів було не багато, а тому й не дивно, що на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

У другому ж таймі команди обмінювалися гострими атаками, але вразити ворота ніяк не вдавалося. У підсумку 0:0.

Після матчу ні наставник «Буковини» Юрій Крафт, ні «коуч» «Поділля» Віталій Костишин, не були задоволені результатом. Обидва говорили, що прагнули перемоги, а в підсумку отримали нічию.

Вже в наступному турі, матчі якого заплановані на 19 серпня, у Волочиську відбудеться центральний поєдинок для прихильників футболу Хмельниччини. Адже «Агробізнес» зіграє з «Поділлям».

Результати матчів 6 туру:
«Нива» - «Скала» 2:0
«Поділля» - «Буковина» 0:0
«Нива-В» - «Прикарпаття» 0:0
«Полісся» - «Тернопіль» не відбувся

Турнірне становище команд після 6 туру: 1. «Агробізнес» - 15 очок (5 матчів), 2. «Прикарпаття» - 13 (6), 3. «Скала» - 12 (6), 4. «Львів» - 10 (6), 5. «Нива-В» - 9 (5), 6. «Нива» - 8 (5), 7. «Поділля» - 5 (6), 8. «Буковина» - 4 (5), 9. «Тернопіль» - 0 (9), 10. «Арсенал-Київщина» - 0 (4), 11. «Полісся» - 0 (5).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую