ye-logo.v1.2

Кубок України з регбі. І знову харківський «Олімп» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3836

У Хмельницькому вісім команд з різних міст країни змагалися за почесний трофей.

Команди з Хмельницького, Одеси, Харкова, Кривого Рогу, Києва та навіть збірна України (18-річні гравці) – всі вони зібралися на СК «Поділля», щоб позмагатися за Кубок України з регбі-7. Приїхали й чемпіони України – харківський «Олімп», які останні декілька років поспіль вигравали не лише чемпіонат, а й Кубок.

Та ще до початку старту змагань організаторам довелося змінювати календар. Причина – деяким командам не сподобалося те, що «Олімп» та хмельницький «Еволюшн Севенс» (срібний призер першості України), можуть зустрітися між собою лише у фіналі. А тому змінили календар, провівши сліпий жереб. І вийшло так, що в разі успішних виступів «Олімпа» та іншої хмельницької команди – «Поділля», фінал, як і торік, все одно стане харківсько-хмельницьким. Утім, схоже, що саме так і станеться, сумнівів майже ні в кого не було. Адже за «Поділля» були заявлені гравці, які з «Еволюшн Севенс» здобули срібні медалі чемпіонату.

Харківський "Олімп" грав у своїй традиційний чорній формі.

Групові змагання, матчі на виліт і… за «бронзу» зійшлися «Гірник» з Кривого Рогу та харківський «Легіон». Інтриги майже не було. Харків’яни впевнено здолали суперника та посіли третє місце.

"Еволюшн Севенс" не зміг зачепитися за призові місця.

А ось у фінал вийшли «Олімп» та «Поділля». І хмельничани, проваливши початок поєдинку, загнали себе в глухий кут. Після першого тайму вони поступалися 12:0, а потім пропустили ще одну спробу. Здавалося, що все, рахунок 19:0 і «Олімп» знову володар Кубка. Та віддати належне команді Олександра Мігунова, хмельничанам вдалося скоротити рахунок до мінімуму – 19:12. На ще одну результативну спробу, щоб зрівняти рахунок, «Поділлю» просто не вистачило часу. Отож, «Олімп» знову володар Кубка України, «Поділля» - срібний призер.

У фіналі "Олімп" - "Поділля" інтрига з’явилася наприкінці матчу.

За словами президента Хмельницької обласної федерації регбі Олега Плахотнюка, на цьому сезон у регбі-7 завершився. Попереду – класичне регбі-15. І вже 27 серпня РК «Поділля» вдома прийматиме київський «Антарес».

РК "Поділля" - срібнйи призер Кубка України з регбі-7.

"Олімп" здобув свій черговий трофей.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую