ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельничанки зіграють із трьома клубами Суперліги

Спорт 1765
Жіночий Новатор у Луцьку спробує здобути одну з двох путівок до наступного етапу Кубка України
Жіночий Новатор у Луцьку спробує здобути одну з двох путівок до наступного етапу Кубка України. Фото: з архіву

Представниці вищої ліги дізналися суперниць у Кубку України.

Стали відомі учасники першого етапу Кубка України з волейболу серед жінок. І єдиним представником вищої ліги буде хмельницький «Новатор», якому доведеться протистояти командам Суперліги.

«Сім команд були поділені на дві групи за рейтингом, - каже директор ВК «Новатор» Івано Терещук. – Звісно, наші дівчата мають низький рейтинг, бо виступають у вищій лізі. А наші суперниці – в Суперлізі. Але готові дати бій та поборотися за одну з двох путівок до наступного етапу. Тим паче, що з двома командами «Новатор» вже грав пере стартом сезону».

Отож, хмельничанкам доведеться зіграти у Луцьку проти місцевого клубу «Волинь-Університет-ОДЮСШ» (нині посідає 3 місце в Суперлізі), тернопільською «Галичанкою-ТНЕУ-ГАДЗ» (2 місце) та рівненською «Регіною-МЕГУ-ОШВСМ» (6 місце). «Із «Галичанкою» та «Регіною» наші дівчата знайомі, - продовжує Іван Борисович. – І хоч ми програли їм у міжсезоння з рахунком 3:2, але показали, що можемо грати на рівних. Тому, впевнений, дівчата докладуть усіх зусиль, або вийти з групи».

Матчі першого етапу Кубка України хмельницький «Новатор» гратиме аж в грудні – з 15 по 17-те. До цього ж на них чекає другий тур у вищій лізі – 18-19 листопада в Білій Церкві. Нагадаємо, в першому турі хмельничанки здобули дві перемоги в двох матчах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую