ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло з «Атлетиком». Але не іспанським (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 3528

Хмельничани провели останній матч у цьому році в чемпіонаті України серед 19-річних футболістів.

Після другої професійної ліги на зимову перерву пішла й перший дивізіон першості U-19. Свій останній матч хмельницьке «Поділля» провело вдома, зігравши проти одеського «Атлетика».

Гості до цього матчу випереджали господарів у турнірній таблиці, посідаючи 8 місце, тоді як хмельничани були 9-ми. Але в разі перемоги «Поділля» мінялося місцями з «Ателетиком», а тому й не дивно, що прагнуло виграти цей матч, щоб у хорошому настрої піти на відпочинок.

Перший тайм не був багатим на гольові моменти. По суті, на полі точилася рівна боротьба. І це при тому, що в складі «Поділля», вже традиційно, було чимало футболістів молодших, ніж у суперника. Утім, команду підсилили гравці з другої професійної ліги – Ян Морговський, Кирило Бабак та Андрій Ліповуз.

Рахунок 0:0 зберігався до 22 хвилини, аж поки хмельничани не заробили черговий у матчі кутовий. Подача на дальню стійку завершилася тим, що Роман Худік переправив м’яча вздовж воротарськоЇ де Кирило Бабак в один дотик перевів його в сітку воріт. Отож, 1:0.

Рахунок у матчі відкрив Кирило Бабак.

Ян Морговський "розривав" фланги "Атлетика".

У матчі "Поділля" - "Атлетик"  було багато боротьби в центрі поля.

Одесити, які грали формі, схожій на іспанський «Атлетик» із Більбао, одразу ж побігли відіграватися. Але підійти близько до воріт суперника заважали захисники «Поділля», а удари зі штрафних «накривав» Сергій Шевченко. Хмельничани, здебільшого, грали на контратаках, які також не принесли успіху. А тому перша частина матчу так і завершилася мінімально. Перевагою в рахунку господарів поля.

Кирило Бабак міг відзначити й гольовим пасом, але партнери не реалізували його передачі.

Одесити намагалися вразити ворота "Поділля"  ударами з різхних позицій, які, часто блокували захисники "Поділля".

Другий тайм розпочався з того, що вже на третій хвилині був забитий гол у ворота «Атлетика». Віталій Миколайчук з центру поля віддав пас на Дмитра Низовця і той, прийнявши м’яч, пробив майже з лінії штрафного майданчика в дальній від голкіпера одеського клубу кут – 2:0.

Дмитро Низовець забив другий гол у ворота "Атлетика".

За таких обставин, здавалося, що футболісти «Атлетика» підуть великим силами вперед. Але хмельничани не відійшли до власних воріт, а продовжили демонструвати атакуючий футбол. Через що могли ще й збільшити свою перевагу в рахунку. Утім, підвела реалізація. Навіть після того, як наставник команди Олександр Ірклієнко замінив Бабака та Морговського, випустивши молодих вихованців, малюнок гри не змінився. «Поділля» продовжило контролювати гру, а «Атлетик» - намагання врятувати матч. Утім, одеситам не вдалося не лише зачепитися за очки в Хмельницькому, а й «розмочити» рахунок. Отож, хмельничани перемогли 2:0.

Одеситам так і не вдалося "розпечатати" ворота Сергія Шевченка.

Першість України серед футболістів віком до 19 років тепер також пішла на перерву. Відновиться, скоріше за все, вже в квітні наступного року. А до цього… команди відпочиватимуть і готуватимуться до нових офіційних поєдинків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую