ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» готується прийняти чемпіона України

Спорт 2130
Востаннє Сокіл та Продексім у Хмельнциькому грали в березні за порожніх трибун.Тепер зіграють за підтримки хмельничан
Востаннє Сокіл та Продексім у Хмельнциькому грали в березні за порожніх трибун.Тепер зіграють за підтримки хмельничан. Фото: з архіву

11 листопада хмельничани вдома зіграють із херсонським «Продексімом».

Хмельницька команда знову проведе центральний матч туру в «Екстра-лізі». Якщо тиждень тому «Сокіл» у Києві зіграв унічию 2:2 із «ХІТом», то тепер вдома прийме «Продексім». Команду, яка посідає друге місце в турнірній таблиці, поступаючись хмельничанам одним балом.

«Готуємося до поєдинку в звичайному для себе режимі, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Нічого не вигадуємо. Ми переглянули усі поєдинки суперника, розібрали їх. Ну, а вже сам матч покаже що до чого і як».
У минулому сезоні, окрім регулярної першості, «Сокіл» сперечався із «Продексімом» за путівку до півфіналу. Після яких хмельничани скаржилися на суддівство. А херсонці – пройшли далі й згодом стали чемпіонами України. «Ми ті матчі зараз не згадуємо», - продовжує Роман Миколайович.

«Продексім» їде в Хмельницький оновленим складом. У міжсезоння лави херсонського клубу поповнили два бразильці з грузинськими паспортам. А нещодавно прийшов ще один – Мадсон, який може дебютувати 11 листопада. Натомість цього тижня залишили лави клубу Михайло Волянюк (перейшов у «Кардинал-Рівне»), Микита Шпигар (вже в «Урагані») та Віталій Кисельов. «Звісно, ми станемо першою командою, яка зіграє проти такого «Продексіма», - каже Роман Ковальчик. – Але це можливість для моїх хлопців перебудовуватися під час матчу, тренеру вносити певні корективи. Спрогнозувати, якими «четвірками» гратиме «Продексім» - важко. Але від цього має бути ще цікавіше».

Отож, матч «Сокола» проти «Продексіма» відбудеться 11 листопада в спорткомплексі Нацполіції (Зарічаньска, 9). Початок о12.00, вхід для глядачів – вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую