ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. «Новатор» отримав суперника

Спорт 2265
У Новаторі поки не визначилися, де зіграють півфінальні матчі Кубка України - в Хмельницькому чи Городку
У Новаторі поки не визначилися, де зіграють півфінальні матчі Кубка України - в Хмельницькому чи Городку. Фото: з архіву

Хмельничани свої півфінальні матчі проведуть вдома.

Хмельницький волейбольний клуб «Новатор» отримав суперника у півфіналі Кубка України. Команді Романа Ковальчука дістався чемпіон країни харківський «Локомотив». В іншому півфіналі зійдуться «Барком-Кажани» зі Львова та «МХП-Вінниця».

«Нам, за великим рахунок, було байдуже, яка команда дістанеться в півфіналі, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Всі клуби, які вийшли до наступного етапу сильні. Але добре, що ми свої матчі проводитимемо вдома».

Щоправда, у «Новаторі» ще не визначилися, де гратимуть проти «Локомотива». Нагадаємо, в 1/4 фіналу хмельничани приймали харківську «Юридичну академію» в Городку, а не в Хмельницькому. «Грали в Городку, бо хочемо популяризувати волейбол на теренах Хмельниччини, - пояснює Іван Борисович, який ще й очолює обласну федерацію волейболу. – Тому не виключаю, що півфінальні поєдинки знову зіграємо не в Хмельницькому. Утім, поки остаточно не вирішили. Але хочу заспокоїти вболівальників – «Новатор» свої матчу чемпіонату України точно гратиме в Хмельницькому».

Отож, ігри проти «Локомотива» пройдуть 20 та 21 січня. У разі обміну перемогами з ідентичними очковими здобутками переможці півфінальних поєдинків визначаться у додатковому «золотому» сеті.

Ну, а сьогодні, 12 січня, «Новатор» зіграє свій матч 8 туру чемпіонату України проти «Юракадемії». Завтра, ще один. Ці поєдинки пройдуть у Харкові. Вдома ж хмельничани свої найближчі матчі Суперліги проведуть 26-27 січня, коли прийматимуть чернігівський «Буревісник».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую