ye-logo.v1.2

Баскетбол. Хмельницького арбітра ледь не побили під час матчу (ВІДЕО)

Спорт 2445
Роман Шуляк ситуацію не коментує, оскільки арбітрам заборонено давати коментарі
Роман Шуляк ситуацію не коментує, оскільки арбітрам заборонено давати коментарі. Фото: youtube.com

Інцидент стався в Калуші Івано-Франківської області.

Матч чемпіонату України з баскетболу в першій лізі, в якій виступає кам’янець-подільський «ДіДіБао», завершився скандалом. У Калуші, де місцевий клуб приймав команду з Ужгорода, поєдинок завершився достроково, а на майданчику виникла сутичка.

У третій чверті двоє гравців ужгородської команди не погодилися з рішенням хмельницького арбітра Романа Шуляка, який зафіксував фол у захисті команди з Ужгорода. Баскетболісти почали атакувати хмельничанина, і на майданчику виникла сутичка. Унаслідок якої один із гравців команди-гостей схопив Романа Шуляка, але згодом їх розборонили інші учасники поєдинку.

До речі, матч так і не дограли до завершення, оскільки закарпатці залишилися удвох на майданчику. Як повідомляє сайт «Вікна», до кінця зустрічі у фойє ДЮСШ «Сокіл», де відбувалася гра, уболівальники зауважили наряд патрульної поліції, який у повному спорядженні взявся забезпечити громадський порядок. Адже на ігровому майданчику, окрім образ, звучали і відверті погрози на адресу суддівської бригади.

Щодо ж спортивних результатів, то в третій групі, де грають кам’янчани, вже визначилися команди, які гратимуть у плей-оф. Це, звісно, «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського, чернівецький «Старлайф», «Тернопіль-ТНЕУ» та «Калуш-ПНУ».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую