ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» провів напружений матч і ще на день залишається в Львові

Спорт 2481
Сокіл переграв Енергію і 31 березня знову зіграє в Львові
Сокіл переграв Енергію і 31 березня знову зіграє в Львові. Фото: з архіву

Відбувся третій поєдинок 1/4 фіналу чемпіонату України з футзалу в «Екстра-лізі».

Поєдинок 30 березня проти львівської «Енергії» для хмельницького «Сокола» міг стати останнім в сезоні. Адже хмельничани прибули до Львова, поступаючись у серії до трьох перемог з рахунком 0:2. А це означало, що в разі поразки від «енергетиків», «соколята» завершують свої виступи.

Хмельничани проявили справжні бійцівські якості та характер. Пропустивши гол на 8 хвилині, Владислав Щербань зрівняв його через три хвилини. Та згодом «Енергія» знову повела в рахунку. Але Вадим Кіт відновив рівновагу в рахунку. У другому таймі «Соколу» навіть вдалося повести в грі. На 28 хвилині відзначився Дмитро Мартинюк. Та вже на 30 та 32 хвилинах матчу рахунок став 4:3 на користь львів’ян – забили Радевич та Танський.

До теми: «Сокіл» - «Енергія»: перший матч

Хмельничанам втрачати було нічого й вони пішли на ризик, випустивши п’ятим польовим гравцем Богдана Кручека. І саме Богдан на 38 хвилині врятував «Сокіл», зрівнявши рахунок, а матч подовжився у додаткових екстра-таймах. Перший зх. яких так і завершився 4:4, а ось другий… трохи більше, ніж за хвилину до фінальної сирени, після якою гра перейшла б у серію пенальті, Владислав Щербань удар з дальньої відстані й… голкіпер Володимир Кардаш капітулював. Отож, хмельничани «вирвали» перемогу з рахунком 5:4. А це означає, що вони проведуть ще один матч у Львові.

До теми: «Сокіл» - «Енергія»: другий матч

В разі поразки «Сокола» 31 березня, «Енергія» вийде до півфіналу, а хмельничани завершать боротьбу в чемпіонаті. Якщо ж команда Романа Ковальчика знову переграє «енергетиків», то п’ятий вирішальний поєдинок пройде в Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую