ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Нива-В»: результативний матч та закривавлені обличчя (ФОТО та ВІДЕО)

Спорт 4783

Відбувся матч 22 туру чемпіонату України в другій лізі групи «А».

У гості до хмельницького «Поділля» завітала вінницька «Нива-В». Матчі між цими клубами називають подільським дербі, а тому, очікувалося, що на полі точитиметься цікава боротьба. Так воно і сталося… були навіть розбиті обличчя.
Ні, бійок у матчі не було. А ось ігрових епізодів, після яких футболістам надавали необхідну першу медичну допомогу, вистачало. І, здебільшого, «рятували» господарів.

Наставник «Поділля» Віталій Костишин у цій грі не міг розраховувати на захисника Владислава Греся, який на матчі був, але… з гіпсом на нозі. Натомість Денис Колчин, коуч «Ниви-В», вже після матчу сказав, що в нього є два склади рівноцінних футболістів, а тому не мав жодних кадрових проблем. Не мали вінничани й проблем на полі хмельницького стадіону…

Вже на початку матчу Сергій Шевченко врятував "Поділля" від голу.

"Поділля" - "Нива-В" - футболісти не раз порушували правила.

Вже на другій хвилині матчу Федосов міг відкрити рахунок у грі, але «Поділля» від голу врятував голкіпер Сергій Шевченко. Та нулі на табло протрималися до 15-ї хвилини. Ян Морговський в власному штрафному майданчику збив Андрія Маляренка і рефері призначив пенальті. Володимир Савошко розвів м’яч і Шевченко по різним кутам, і на табло стало 0:1.

На 20 хвилині було вже 0:2… Вдало на добиванні зіграв Антон Музиченко.

Забивши два швидких голи, вінничани заспокоїлися. Хмельничани ж – приходили до тями та намагалися загострити власну гру. І вже на 31 хвилині Ян Морговський потужно пробив під поперечину, але голкіпер гостей Максим Бабійчук кінчиками пальців зміг перевести м’яч на кутовий.

Більше, по суті, нічого небезпечного в першому таймі не було. А «Поділля» під завісу тайму отримало ще одну кадрову проблему – травмувався Андрій Джурко, а тому Костишину довелося робити вимушену заміну, випустивши Олександра Майка.

Роботи в голкіпера вінницької "Ниви-В" було небагато.

Після перерви, господарі почали діяти швидше та цікавіше. Вже на 47 хвилині Кирило Бабак міг скорочувати рахунок, але після навісу Майка, не влучив по м’ячу з лінії воротарської. Ще через чотири хвилини пробивав Морговський і Бабійчук «накрив» м’яч лише з другої спроби. Та на 54 хвилині «Поділля» забило. Андрій Муляр навісив з кутового і Бабак вразив ворота «Ниви-В» - 1:2.

Хмельничани продовжували тиснути на ворота суперника і через 10 хвилин помилилися та пропустили контратаку, яка завершилася голом Савошка – 1:3.

А далі… перша кров у матчі. Сергій Швець, намагаючись пробити головою, отримав удар в обличчя. Арбітри порушення правил не зафіксували, а капітану «Поділля» довелося заклеювати над оком і під ним лейкопластир, щоб зупинити крові. Під завісу матчу розбили брову і Андрію Ліповузу. Та так, що йому довелося просити заміну та завершувати матч завчасно.

Сергію Швецю розбили бров, але він продовжив матч.

Андрій Ліповуз не зміг дограти до кінця поєдинку.

Ну, а, коли здавалося, що матч так і завершиться 1:3, вже на 94 хвилині поєдинку Володимир Кучер, який в цьому матчі дебютував за «Ниву-В» в нинішньому сезоні, влучно пробив по воротах Шевченка. Рахунок став 1:4, а менше, ніж за хвилину, пролунав фінальний свисток.

Крапку в матчі "Поділля" - "Нива-В" поставив 20-річний Володимир Кучер.

«Поділля» в трьох матчах весняної частини програла усі поєдинки. Програло з крупними рахунками. Забили лише три голи, а пропустили 13-ть. Віталій Костишин після матчу заявив, що після такого готовий піти на кардинальні зміни в команді. Які? Не сказав. Та, можливо, побачимо вже в наступному турі – 22 квітня, коли «Поділля» гратиме на виїзді проти «Скали» зі Стрия.

Наступний суперник хмельничан – «Скала», свій матч 22 туру зіграє 16 квітня. Нагадаємо, стрияни проведуть гру в Хмельницькому проти волочиського «Агробізнеса». Цей матч у прямому ефірі покаже сайт «Є». А завтра, 15 квітня, сайт «Є» транслюватиме інший поєдинок – аматорський, в якому ФК «Хмельницький» прийматиме ФК «Малинськ». Початок трансляції о 15.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую