ye-logo.v1.2

Футбол. Несподіванка в матчі «Агробізнес» - «Скала» (ВІДЕО)

Спорт 3611

Завершився 22 тур чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Заключним матчем туру був поєдинок у Хмельницькому, в якому волочиський «Агробізнес» приймав «Скалу» зі Стрия Львівської області. Матч, який сайт «Є» транслював у прямому ефірі, завершився дещо несподіваним результатом…

«Агробізнес», який одноосібно очолює турнірну таблицю в другій лізі групі «А», вважався безумовним фаворитом цієї гри. Та у 19 попередніх матчах команда з Волочиська здобула 18 перемог та лише однієї поразку. «Скала» ж була на 8 місці, але, як сказав після матчу наставник команди Роман Гнатів, була налаштована на те, щоб відібрати очки в лідера.
І стриянам це вдалося. Вже на 14 хвилині Петро Намуйлик відкрив рахунок у матчі. Щоправда, «Агробізнес» міг через 20 хвилин відігратися, але «Скалу», після удару Миколи Темнюка, врятувала стійка.

А в другому таймі гості знову забили. Цього разу відзначився Юрій Красномовець. Згодом Юхимович міг відіграти один гол, але не реалізував пенальті – удар Дмитра відбив голкіпер стрийського клубу Олег Білик.

Лише на 80 хвилині Олександр Юрчаку вдалося «розпечатати» ворота Білика. А потім… навала на ворота «Скали», а результат не змінився. Вже у компенсований арбітром час Микола Когут міг врятував «Агробізнес» від поразки, та його удар прийняла на себе поперечина воріт. Отож, «Скала» виграла 2:1.

Матчі 23 туру пройдуть найближчого вік-енду. «Агробізнес» 21 квітня зіграє на виїзді проти «Арсенала-Київщини», а хмельницьке «Поділля» 22 квітня - в Моршині проти «Скали».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую