ye-logo.v1.2

Велоспорт. Черговий тріумф хмельничанок

Спорт 2482
Хмельницькі велосипедистки вдало виступили в чемпіонаті України
Хмельницькі велосипедистки вдало виступили в чемпіонаті України. Фото: Федерації велоспорту Хмельницької області

У Сумах відбувся чемпіонат України серед спортсменів двох вікових груп.

Участь у змаганнях взяли хлопці та дівчата 2002-2003 та 2004-2005 років народження. Всього 122 спортсмени, з яких 11 дівчат та четверо юнаків.

У індивідуальній гонці на час, що проходила у перший день змагань, найкращий медальний здобуток – у наших молодших дівчат. За повідомленням Федерації велосипедного спорту Хмельнциької області, весь п’єдестал дістався нашим спортсменкам: 1 місце посіла Катерина Черватюк, 2 місце – Наталія Сафронюк, 3 місце – Кристина Ганжук.

Схожа ситуація склалась і у дівчат 2002-2003 року народження. Проте, тут хмельничанки «віддали» суперниці з Київської області срібну медаль. «Золото» завоювала Дарина Нагуляк, «бронзу» – Юлія Калинюк.

У групових гонках з відривом у півхвилини від харків’янки золоту медаль виборола Наталія Сафронюк, бронзову медаль розіграли н а фініші хмельничанки Марина Калинюк та Катерини Черватюк. Марина була на долі секунди швидшою. Не обійшлось без медалей і у старших дівчат - Анастасія Плоцідим стала срібною призеркою.

У фінальному турі весняного чемпіонату України у гонці критеріум, що відбувся у неділю, хмельницькі дівчата також вдало проявили себе, утримали або покращили позиції після першого туру, що відбувся у Кропивницькому. Так, за сумою всіх турів Анастасія Плоцідим посіла перше місце чемпіонату серед дівчат 2002-2003 року народження, Юлія Калинюк – третє. Серед молодших дівчат Катерина Черватюк здобула срібну, Наталія Сафронюк – бронзову медаль чемпіонату.

Читайте також: Велоспорт. Медальний врожай юних спортсменів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую