ye-logo.v1.2

Обласна Прем’єр-ліга: несподіванка в Славуті та дебютант серед лідерів

Спорт 1986
Красилівський Случ хоч і відпочивав у шостому турі, але зберіг за собою перше місце
Красилівський Случ хоч і відпочивав у шостому турі, але зберіг за собою перше місце. Фото: з архіву

Відбулися матчі чергового туру в футбольній першості області.

Завершилися усі поєдинки шостого туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги. Поточний лідер змагань – красилівський «Случ», відпочивав, а ось інші клуби провели свої поєдинки.

В обласному центрі ФК «Хмельницький» приймав ФК «Дунаївці». Матч видався щедрим на голи, який у грі було п’ять. Та на один більше, ніж суперник, забили гості, а тому й перемогли з рахунком 3:2. Завдяки чому ФК «Дунаївці» вже посідають друге місце в турнірній таблиці.

До когорти лідерів увірвався й дебютант Прем’єр-ліги теофіпольська «Іскра». Теофіпольчани приймали кам’янець-подільську «Фортецю» та здобули перемоги з мінімальним рахунком 1:0.

Дещо несподівано завершився поєдинок у Славуті. Гості – старокостянтинівський «Случ», ще в першому таймі відкрили рахунок, але втримати перемогу не змогли. Славутчани на початку другого тайму заробили пенальті й зрівняли рахунок 1:1. Матч так і завершився унічию.

Турнірне становище команд після 6 туру: 1. «Случ» (Красилів) – 10 очок (4 матчі), 2. ФК «Дунаївці» - 10 (5), 3. «Іскра» - 9 (5), 4. «Случ» (Старокостянтинів) – 7 (4), 5. ФК «Хмельницький» - 3 (3), 6. «Фортеця» - 3 (5), 7. МФК «Славута» - 2 (6).

Матчі сьомого туру заплановані на 30 червня. У Красилові зіграють «Случ» та «Дунаївці», у Теофіполі – «Іскра» та «Случ», у Кам’янці-Подільському – «Фортеця» та ФК «Хмельницький». Утім, до цього ще 20 червня має відбутися матч другого туру, в якому хмельничани прийматимуть красилівчан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую