ye-logo.v1.2

Матчем у Хмельницькому завершилося перше коло обласної першості з футболу

Спорт 2133
Перше коло в обласній Прем
Перше коло в обласній Прем'єр-лізі завершилося матчем ФК "Хмельницький" - "Случ" (Старокостянтинів). Фото: автора

Чемпіонат відновиться в вересні.

Поєдинок ФК «Хмельницький» проти старокостянтинівського «Случа» мав відбутися ще в травні, адже це був матч першого туру чемпіонату області з футболу в Прем’єр-лізі. Але через участь хмельничан в аматорській першості України, гру зі «Случем» перенесли аж на липень. І ось, нарешті, команди завершили перше коло змагань.

Звісно, фаворитом протистояння були гості, а не господарі. Адже ФК «Хмельницький» у попередні п’яти матчах здобув лише одну перемогу. «Случ» мав в активі дві перемоги та дві нічиї. А тому прибув до Хмельницького за трьома очками.

Тривалий час команді зі Старокостянтинова не вдавалося відкрити рахунок. Могли гості навіть і пропустити. Утім, «сухий» рахунок зберігався значну частину першого тайму. А далі… «Случ», як то кажуть, прорвало. Ще до перериву гості змогли двічі відзначитися, а в другому таймі – забили ще два голи. У підсумку 4:0 на користь команди зі Старокостянтинова.

Отож, перше коло в Прем’єр-лізі завершилося. Матчі другого кола розпочнуться першого вересня. За календарем «Случ» та ФК «Хмельницький» знову зіграють між собою. Але вже в Старокостнятинові. Інший «Случ» - красилівський, вдома прийматиме кам’янець-подільську «Фортецю». Ну, а МФК «Славута» зіграє вдома з теофіпольською «Іскрою».

Турнірне становище команд за підсумками першого кола:
1. «Случ» (Красилів) – 16 очок
2. «Іскра» - 13
3. «Случ» (Старокостянтинів) – 11
4. «Фортеця» - 8
5. «Дунаївці» - 6
6. «Хмельницький» - 3
7. «Славута» - 2

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую