ye-logo.v1.2

Футбол. «Прикарпаття» - «Агробізнес»: синдром останніх хвилин

Спорт 2710
Прикрапаття змогло здолати вдома Агробізнес, якому в минулому сезоні програло в усіх матчах
Прикрапаття змогло здолати вдома Агробізнес, якому в минулому сезоні програло в усіх матчах. Фото: fc.if.ua

Команда з Волочиська ніяк не може здобути свою першу перемогу в чемпіонаті.

У першості України з футболу серед команд першої ліги відбулися матчі 10 туру. «Агробізнес» свій поєдинок проводив в Івано-Франківську проти «Прикарпаття», команди, яку в минулій першості в другій лізі обігрували тричі. У новій першості в першій лізі… сильнішим виявився клуб із Івано-Франківська.

«Агробізнес» в першому таймі володів невеликою ігровою перевагою. Утім, втілити її в голи не вдалося. Та найкращий момент для взяття воріт волочиська команда створила в середині другого тайму. Спочатку пробивав Віталій Груша, але Іван Піцан відбив цей удар. А першим на добиванні був новачок команди Руслан Черненко, який пробивав з метрів 12-ти, але… Піцан встиг підлеститися на ноги та відбити м’яча. А на 73 хвилині матчу «Прикарпаття» заробило пенальті. Утім, Роман Дитко пробив вище воріт.

Якщо взяти до увагу статистику минулих матчів за участю «Агробізнеса», то… 5 голів із 9-ти команда пропустила в проміжок з 78 по 94 хвилини. І в матчі з «Прикарпаттям» ця статистика погіршилася. Адже на 86 хвилині поєдинку Василь Цюцюра задав результативного удару по воротам Костянтина Одольського і рахунок став 1:0.

«Футбол – це збіг певних обставин. Сьогодні вони були на користь «Прикарпаття», а ми сьогодні гру програли», - після матчу заявив головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець.

Володимир Ковалюк, наставник «Прикарпаття», висловив думку, що «Агробізнесу» просто невистачає якогось везіння. «Все буде добре в цієї команди. Тому що вона непрогано грає. Я дивився багато матчів. Ну щось не вистачає. Як кажуть, не вистачає у футболі фарту і хочеться, щоб у вас швидше повернувся фарт. Тому що у вас є моменти і сьогодні ви могли забити першими. Нас воротар виручив і не знати, як склалася б гра. Але я думаю, що якщо є гра, то і очки прийдуть, результат прийде…, - сказав головний тренер «Прикарпаття». - Андрій Донець мені подобається як тренер. Ми разом з ним грали в одній команді і я тільки буду переживати за вас, уболівати в тому плані, що ми – дві команди, які прийшли з другої ліги, нам треба рости, нам треба кріпнути в першій лізі і я думаю, що з часом тут все буде добре».

Поразка від «Прикарпаття» стала для команди з Волочиська вже шостою в чемпіонаті. «Агробізнес» продовжує з трьома очками посідати 13 місце в турнірній таблиці. А до 14 сходинки відставання вже складає 5 балів.

Свій наступний матч команда проведе 30 вересня у Волочиську. В гості до «Агробізнеса» завітає «Колос» з Ковалівки – єдина команда, яка ще не програла жодного матчу і 19 очками посідає друге місце.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую