ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» дозаявили нових футболістів

Спорт 2360
Станслав Штаненко (праворуч) був на перегляді в Поділлі й тепер гратиме за хмельничан
Станслав Штаненко (праворуч) був на перегляді в Поділлі й тепер гратиме за хмельничан. Фото: з архіву

Наставники обох клубів шукають варіанти підсилення своїх команд.

У заявці волочиського «Агробізнеса» та хмельницького «Поділля», які виступають у першій та другій лігах відповідно, зафігурували нові прізвища. «Агробізнес» поповнився півзахисником, а «Поділля» - захисником.

Гравцем волочиського клубу став 25-річний Руслан Черненко, який минулого сезону в складі ФК «Арсенал-Київ» виграв золоті нагороди в першій лізі. У новій першості новобранець «Агробізнеса» вже в Українській Прем’єр-лізі виступав за «Арсенал-Київ». Щоправда, взяв участь в лише одному матчі, вийшовши на заміну в поєдинку проти донецького «Шахтаря», в якому кияни поступилися з рахунком 3:0. Вже 23 вересня Руслан Черненко може дебютувати в складі «Агробізнеса» в Івано-Франківську проти «Прикарпаття».

Хмельничани ж, які 22 вересня вдома о 16.00 прийматимуть рівненський «Верес», поповнилися екс-захисником стрийської «Скали» Станіславом Штаненко. «Наші тренери переглядали його більше тижня і вирішили, що він може підсилити захист нашої команди, - прокоментував сайту «Є» президент «Поділля» Євген Бейдерман. – Вважаю, що останні наші дозаявки (Старущенко, Намуйлик та Гладкий – прим-авт.) – це підсилення. Тому очікуємо й на позитивні результати».

Зауважимо, що і майбутній суперник «Поділля» - рівненський «Верес», сьогодні оголосив про підсилення – гравцем команди став досвідчений півзахисник Марат Даудов, який з 2016 року грав у першій лізі за краматорський «Авангард».

Читайте також: «Витримка» «Поділля» та втрачені очки «Агробізнеса»
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую