ye-logo.v1.2

Волейбольний вік-енд: хмельницькі команди не програли жодного матчу

Спорт 2368
Потужний старт дебютанток Суперліги з Хмельницького вже призводить до розмов, що Новатор може поборотися за нагороди чемпіонату України
Потужний старт дебютанток Суперліги з Хмельницького вже призводить до розмов, що Новатор може поборотися за нагороди чемпіонату України. Фото: з архіву

Три команди «Новатора» успішно провели свої матчі.

У чоловічій та жіночій Суперлігах, а також у вищій лізі першості України серед чоловіків хмельницький «Новатор» був сильнішим за суперником. Лише один поєдинок хмельничан у вищому дивізіоні завершився за результатами п’яти партій, через що «Новатор-2-Прикордонник» здобув не три бали, а два.

Волейболістки «Новатора», які вдома у першому матчі другого туру Суперліги здолали тернопільську «Галичанку-ТНЕУ-ГАДЗ» з рахунком 3:0, змогли повторити свій успіх. У другому матчі хмельничанки знову були сильнішими за тернополянок. І знову 3:0 (25:16, 25:20, 25:17). Після двох турів в активі підопічних Олексія Колісецького 10 очок та третя позиція. Свої наступні поєдинки «Новатор» зіграє 12-13 жовтня в Запоріжжі проти «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ», команди, яка йде другою, маючи чотири перемоги на старті сезону.

А ось чоловічий «Новатор» у Суперлізі зіграв матчі третього туру в Лубнах проти «Фаворита». Головний тренер хмельничан Роман Ковальчук залишився в Хмельницькому, щоб переглянути «дублерів», і відсутність наставника команди в матчах у Полтавській області не вплинула на результат команди. «Новатор» двічі переграв суперників – 3:1 та 3:0. Після трьох турів хмельничани з 13 очками перебувають на другій сходинці в турнірній таблиці. Свої наступні поєдинки хмельничани проведуть 19-20 жовтня в Вінниці проти «Серця Поділля», в якого поки що 11 балів.

Ну, а «Новатор-2-Прикордонник» розпочав сезон у вищій лізі. Команда стала господарем першого туру і, як то кажуть, рідні стіни їй допомогли. Лише в першому матчі команді з Хмельницького не вдалося здобути три очки. Вони хоч і виграли в житомирського ВК «Житичі», але з рахунком 3:2. А ось тернопільський «ДСО» та київський «Інваспорт-Метеор» обіграли 3:0. Отож, після першого туру «дублери» «Новатора» на четвертому місці з 16 клубів. Матчі другого туру хмельничани проведуть у Луцьку 27-28 жовтня, де зіграють із місцевим «Олюртрансом» та ужгородським «Спартаком».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую