ye-logo.v1.2

Футбол. У першій обласній лізі визначилися призери

Спорт 1828
Чемпіонат Хмельницької області з футболу в першій лізі завершився двома матчами в Хмельницькому
Чемпіонат Хмельницької області з футболу в першій лізі завершився двома матчами в Хмельницькому. Фото: hoff.km.ua

Вирішальні матчі завершилися з однаковими рахунками.

Завершився чемпіонат Хмельницької області з футболу серед команд першої ліги. І володарем золотих нагород став нетішинський «Енергетик-Миклуш».

У фіналі змагань нетішинцям протистояв минулорічний чемпіон – хмельницький «Промінь». «Золотий фінал» пройшов у Хмельницькому, але «Променю», як то кажуть, рідні стіни не допомогли. На 41 хвилині матчу Олександр Чутченко вивів «Енергетик-Миклуш» вперед у рахунку. Хмельничани мали шанс відігратися, заробивши пенальті, але не реалізували його. Натомість нетішинці на 85 хвилині матчу, завдяки влучному удару Олексія Вагнера, забили вдруге. Поєдинок так і завершився перемогою «Енергетика-Миклуша» з рахунком 2:0. Отже, команда з Нетішина здобула золоті нагороди першої ліги, «Промінь» - срібні.

У поєдинку за третє місце зіграли шепетівський «Лісівник» та ярмолинецька «Евеліна». Сильнішими виявилися яромолинчани, які перемогли з рахунком 2:0 та стали бронзовими призерами першості.

Нагадаємо, в обласній Прем’єр-лізі чемпіоном став красилівський «Случ». «Срібло» в теофіпольської «Іскри», бронзові медалі – в старокостянтинівського «Случа».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую