ye-logo.v1.2

Екс-гравець хмельницького «Сокола» офіційно перейшов в інший клуб

Спорт 2082
Руслан Шеремета, відтепер, захищатиме честь івано-франківського "Урагану"
Руслан Шеремета, відтепер, захищатиме честь івано-франківського "Урагану". Фото: з архіву

У перший день трансферного вікна Руслан Шеремета поповнив ряди одного з лідерів «Екстра-ліги».

 Найкращий асисент «Екстра-ліги» минулого сезону, який в листопаді минулого року залишив розташування хмельницького «Сокола», відтепер є гравцем івано-франківського «Урагану». Про те, що «дракони» дозаявили Руслана Шеремету, повідомила прес-служба Асоціації футзалу України.

Нагадаємо, Руслан Шеремета був одним із лідерів хмельницького «Сокола». В «Екстра-лізі» він зіграв за хмельничан майже 90 матчів, в яких відзначився 20 голами. Виступати за хмельницьку футзальну команду почав з 2012 року, коли вона ще називалися «Спортілдер+». Грав як у першій команді, так і за дублюючий склад. У сезоні 2014-2015 років Шеремета в складі «Спортлідера+» став срібним призером чемпіонату України. Минулого року виступав у складі збірної України на чемпіонаті Європи.

Після 11 турі нинішнього розіграшу в «Екстра-лізі» новий клуб Руслана Шеремети посідає друге місце, поступаючись чотирма очками київському «ХІТу», який 12 січня вдома зіграє з «Соколом». Ну, а Шеремета в складі «Урагану» може дебютувати також 12 січня, у матчі в Івано-Франківську, в якому його команда прийматиме рівненський «Кардинал».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую