ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» перервав свою серію поразок в «Екстра-лізі»

Спорт 2072
Андрій Хамдамов, хоч і не забив "Енергії", але виконав доволі великий обсяг роботи на майданчику
Андрій Хамдамов, хоч і не забив "Енергії", але виконав доволі великий обсяг роботи на майданчику. Фото: з архіву

Хмельничани зіграли поєдинок проти львівської «Енергії».

Востаннє в чемпіонаті України з футзалу хмельницький «Сокіл» вигравав 24 листопада над запорізьким «АРПІ». З того часу хмельничани провели ще три матчі в «Екстра-лізі», в яких програли. До того ж, пропустили в них 13 голів.

І ось в гості до «Сокола» завітала львівська «Енергія», яка цього чемпіонату ставить перед собою завдання здобути медалі першості. Однак, поїхати з Хмельницького гостям не вдалося.

Ще за рахунку 0:0 Віталій Миколайчук, який дебютував у «Екстра-лізі», втратив шанс відкрити рахунок у грі, не влучивши в ворота з двох метрів. А ось львів’яни, розігравши кутовий на 16 хвилині матчу, змогли повести в рахунку завдяки голу Тараса Кузя.

«Сокіл» відігрався одразу після перерви. І свій перший гол за хмельничан на свій рахунок записав Віталій Миколайчук. «Енергії» знову вдалося повести в рахунку, коли на 28 хвилині відзначився Віталій Радевич. Утім, втримати перемогу львів’янам не судилося. На 33 хвилині Дмитро Сорока відновив перевагу, а рахунок 2:2 так і зберігся до фінальної сирени.

Свій наступний поєдинок «Сокіл» в «Екстра-лізі» зіграє 9 лютого в Одесі проти «Епіцентру К Авангарду». Але до цього хмельничанам ще слід зіграти у Харкові матч-відповідь Кубка України проти «Viva Сup». Нагадаємо, у першій грі хмельничани перемогли 6:4.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую