ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: перша суха нічия та перше вилучення (ФОТО)

Спорт 3877
Артем Панасенков забив ефектний гол у ворота "Ниви" з Теребовлі
Артем Панасенков забив ефектний гол у ворота "Ниви" з Теребовлі. Фото: автора

Відбулися ігри восьмого ігрового дня.

У Хмельницькому тривають матчі «Кубку міського голови Хмельницького» з футболу. Сьогодні, 21 лютого, були зіграні ще два матчі.

У першому поєдинку хмельницьке «Поділля» U-19 зустрілося зі старокостянтинівським «Случем». Матч не став щедрим на гольові моменти, а тим паче на голи. Як в першому, так і в другом таймах жодній з команд не вдалося забити. Хоча певні моменти були. Утім, реалізувати їх команди не змогли. Отож, 0:0 – і це перший матч, в якому не було забито голів.

У матчі молодіжног оскладу "Поділля" та старокостянтинівського "Случа" була зафіксована безгольова нічия.

Другий поєдинок сьогоднішнього дня видався цікавішим. У ньому зустрілися хмельницьке «Поділля» та «Нива» з Теребовлі. Відзначимо, що вперше у цих товариських змганнях у складі хмельничан з'явилися Кирило Бабак та Алішер Якубов. Перший зіграв у першому таймі, останній – у другому. Натомість, Віталій Костишин не задіював у грі Олександра Музичука, який спостерігав за грою одноклубників із трибуни стадіону ДЮСШ №1.

Віталій Каверін грав, здебільшого, на лівому фланзі півзахисту "Поділля".

Кирило Бабак зіграв проти "Ниви" з Теребовлі у перші 45 хвилин матчу.

Андрій Муляр провів усі 90 хвилин на полі.

«Поділля» вже на старті першого тайму могло забезпечити собі перевагу в рахунку, якби небезпечні удари Сергія Швеця та Олександра Воловика «не потягнув» голкіпер «Ниви». А далі пішла гра, здебільшого, без воріт. Хмельничани хоч і володіли ініціативою, але загострити гру попереду їм не вдавалося. Команда ж з Теребовлі свої атаки, як правила, формували через лівий фланг півзахисту, на якому активним був екс-гравець СК «Хмельницький» Олександр Бегашов. Але щось створити біля воріт, які в першому таймі захищав Єгор Нестеренко, гостям не вдалося. Єдиний удар по воротах «Поділля», який ніс небезпеку, був нанесений на 40 хвилині. Але Нестеренко перевів м'яч на кутовий.
Під завісу першого тайму хмельничани могли знову забити. Але Бабак з п'яти метрів не влучив у порожній кут воріт «Ниви».

Артем Гайдаш, який з'явився в другому таймі, відкрив рахунок у матчі.

Після перерви склад «Поділля» зазнав певних змін. З'явилися свіжі Артем Панасенков, Артем Гайдаш, Алішер Якубов, які замінили Ярослава Шпікулу, Кирила Бабака та Володимира Гладкого.

Гра дещо пожвавішала. Щоправда, гравцям «Поділля» й надалі не вистачало в атаці завершального удару. Утім, на 55 хвилині матчу рахунок все таки відкрили. Гайдаш зіграв на випередження і відправив головою м'яч у дальній від голкіпера кут.

"Поділля" - "Нива (Теребовля).

Алішер Якубов мав щонайменше два моменти для взяття воріт. Але не реалізував їх.

Гравці «Ниви» одразу ж побігли відіграватися. І одразу ледь не зрівняли рахунок, але «Поділля» врятував голкіпер Сергій Дворник.

Чим ближче до завершення матчу, тим на полі ставало «гарячіше». Футболісти обох почали частіше порушувати правила. І згодом арбтіру Костянтину Доценку довелося навіть діставати першу на турнірі червону картку. Але спочатку була 78 хвилина матчу, коли «Поділля» забило вдруге. Ефектним, а головне результативним ударом ножицями відзначився Панасенков. А через дві хвилини… Панасенков пішов у підкат, після чого гравець «Ниви» вдарив лежачого Артема ногою. Рішення арбітра миттєва – вилучення. Звісно, з цим не погоджувалися іншні футболісти теремовлянської команди, які почали сперечатися з рефері. Але той своє рішення не змінив – «Нива» залишилася в меншості.

«Поділля», граючи в більшості, могло збільшити свою перевагу. Але не реалізувало моменти. Тому матч так і завершився перемогою хмельничан з рахунком 2:0.

Хмельницьке "Поділля" поки що йде без очкових втрат на турнірі.

Вирішена доля і матчу «Поділля» U-19 – «Случ» (Красилів), який мав відбутися 20 лютого, але красилівська команда не приїхала на гру. Хмельничанам зарахували технічну перемогу, а «Случу» - поразку.

Відбулися й певні зміни в календарі матчів, які пройдуть цього вік-енду. Так, у суботу 23 лютого о 16.00 відбудеться лише матч «Агробізнес» - «Малинськ». А ось гру вінницької «Ниви» та старокостянтинівського «Случа» перенесли на 1 березня. І цей матч пройде… в Вінниці. А 24 лютого о 13.30 старокостянтинівський «Случ» зіграє із «Малинськом». А ось чи відбудеться поєдинок «Поділля» із командою з Красилова – поки невідомо.

Турнірне становище команд після ігор 21 лютого:
1. «Агробізнес» - 12 очок (4 матчі)
2. «Поділля» - 9 (3)
3. «Поділля» U-19 – 7 (5)
4. «Нива» Т. – 6 (5)
5. «Нива» В. – 4 (4)
6. ФК «Малинськ» - 4 (4)
7. «Случ» С. – 4 (4)
8. «Случ» К. – 0 (3)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую