ye-logo.v1.2

Футбол. СК «Хмельницький» переніс свій перший матч у цьому році

Спорт 2483
Свій перший матч СК "Хмельницький" у 2019 році зіграє 5 травня в Чорткові проти "Кристалу"
Свій перший матч СК "Хмельницький" у 2019 році зіграє 5 травня в Чорткові проти "Кристалу". Фото: з архіву

Хмельничани продовжать змагання в аматорській першості України аж у травні.

Вже цього вік-енду відновлюється чемпіонат України з футболу серед аматорів. У ньому, як відомо, виступає і СК «Хмельницький», який складається з гравців-вихованців місцевої ДЮСШ №1. І хмельничани 7 квітня мали б вдома зіграти із ФК «Ужгород», але цей матч перенесли.

«Є затверджені резервні дні, на один із яких ми і перенесли цей матч, а саме на 19 травня, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Справа в тому, що за календарем СК «Хмельницький», після матчу 7 квітня, відпочивав би аж до 5 травня. Тому і прийняли рішення, перенести матчем із «Ужгородом», щоб стартувати в травні та грати щотижня».

Нагадаємо, хмельничани виступають у групі 1. У матчах, які команда провела навесні минулого року, було здобуто лише одну нічию та програно 11 поєдинків. А тому СК «Хмельницький» посідає в групі останнє 10 місце.

Враховуючи те, що матч проти «Ужгорода» перенесли на 19 травня, то перший поєдинком у 2019 році для хмельничан стане гра 5 травня у Чорткові проти «Кристалу». А потім, 12 травня, СК «Хмельницький» вдома прийматиме ФК «Малинськ» з Рівненської області.

Ну, а 6 квітня у Хмельницькому офіційно відкриється новий футбольний рік. Адже цього дня «Поділля» зіграє свій матч чемпіонату України з футболу в другій лізі проти ФК «Калуш». Гра пройде на СК «Поділля» та розпочнеться о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую