ye-logo.v1.2

Матч «Агробізнес» - «Балкани» в прямому ефірі

Спорт 17158

Сьогодні відбудуться матчі 23 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» на стадіоні «Юність» 18 квітня о 17.00 прийматиме «Баклани» з Зорі Одеської області. Для волочиської команди цей поєдинок стане другим на домашній арені навесні цього року, для одеситів – другим виїзним.

До звітного поєдинку обидва клуби підходять із різними показниками. «Агробізнес» продовжує перебувати на 14 місці в турнірній таблиці, маючи в активі 13 очок. У «Балкан» турнірне становище краще – команда має 29 балів та посідає 8 місце.

У 22 турі «Агробізнес» відпочивав, але заповнив паузу товариським матчем проти ФК «Дунаївці-Епіцентр» - командою з першості Хмельницької області. Підопічні Андрія Донця виграли з рахунком 2:0 (голи на рахунку Богдана Семенця та Артура Думанюка). А ось «Балкани» зіграли свій мат в першій лізі, поступившись вдома харківському «Металісту-1925» з рахунком 0:1.

До звітного поєдинку команди підходять з певними кадровими втратами. За «Агробізнес» не зможе зіграти капітан Ігор Курило, який у 21 турі в матчі проти «Оболонь-Бровар» отримав червону картку. «Балкани» ж через дискваліфікацію не зможуть задіяти двох футболістів – Дем'яна Пєнова та Сергія Платунова.

Нагадаємо, у першому колі ці команди зустрічали в Зорі. Тоді поєдинок завершився з рахунком 0:0.

Поєдинок 23 туру «Агробізнес» - «Балкани» дивіться в прямому ефірі на сайті «Є» 18 квітня о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую